- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
acaba hangisi sensin , kim kimdir : )))Oy sayısına bakınca öyle dedimNeyse bir dahakine süper hatta maksimum süper hazırlanıcam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba hangisi sensin , kim kimdir : )))Oy sayısına bakınca öyle dedimNeyse bir dahakine süper hatta maksimum süper hazırlanıcam :)
iyi mi kötü mü :)oy oranım şaşırtıcı seviyede :))
inanamıyorum bu kadar oyu nasıl aldım :)) beklentimin çok altında ama hala neşeliyimiyi mi kötü mü :)
Ben yokum aslında, varım ama yokumacaba hangisi sensin , kim kimdir : )))
Neşemizi kaybedecek bir şey yok ki =) yarışma bu sonuçta.. =) cesaretinden öperim seniinanamıyorum bu kadar oyu nasıl aldım :)) beklentimin çok altında ama hala neşeliyim
Ben yokum aslında, varım ama yokum![]()
olabilir aslında yılbaşınada zaman var :)Yılbaşı konsepti çıkarsa yılbaşı konseptli olan yarışmayı yılbaşından sonra yapsak , onun öncesinde de spor şıklığını yapsak olur mu kızlar.. ? fikirleriniz nedir..
Yılbaşı konsepti çıkarsa yılbaşı konseptli olan yarışmayı yılbaşından sonra yapsak , onun öncesinde de spor şıklığını yapsak olur mu kızlar.. ? fikirleriniz nedir..
Katılcan katılcan katılcan dimiiiiiiiiiiievet evet evetbu yarışmaya katılım çok oldu ara vermek olmasın bence :)
Katılcan katılcan katılcan dimiiiiiiiiiii![]()
genelde spor giyiniyorum bu sefer daha rahat olcak benim için kombin![]()
Bu ikinci yarışmayı ben çok merak ediyorum.. Hem de çok =)
al benden de o kadarilki acemiliğe geld ikinci de daha da güzel şeyler görecegiz gibime geliyor
![]()
olcan tabiiiiii domdom kurşunummmspor şıklık olursa varım zaten hep spor giyinirim![]()
evet bende bunu soylıycektım araya bosluk bırakmaya gerek yok:)Yılbaşı konsepti çıkarsa yılbaşı konseptli olan yarışmayı yılbaşından sonra yapsak , onun öncesinde de spor şıklığını yapsak olur mu kızlar.. ? fikirleriniz nedir..
spor şıklık olursa varım zaten hep spor giyinirim![]()
yok beaaaa nerdeeeeeeesenin almış başını gitmiş oylar ben yerimde sayooomm![]()