• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Ama sonra hiç hazırlanmamış oluyoruz. Birde şu var ki just dedi ya benimde aklım ona gider diye orada abiye giyip şıkır şıkır olan bi yarışmacının yanında spor şık olan birinin şansı yok gibi.

Evet işte bende diyorum ki yılbaşı konseptinin yanında bir olay belirleyelim mi yani konu..
Yemeğe bilmem nereye gideceksin yılbaşında ve nasıl giderdin gibilerinden canım ?

Geçen bana herşey yakışır da görmüştüm konsept çizmeydi mesela böyle belirlense yarışmacıların giyecekleri arasında da uçurum olmaz bence.

Seni 2. konsepte çok iddialı bekliyorum ben hırs mı yaptın ne yaptın :63:

bu yarışmada hiç kendim gibi değildim çünkü. asla dışarı çıkmadıgım şekilde bi kombin yaptım değişiklik katmak için o yüzden olmadı en azından bu kadar düşük almazdım kendime kızdım :KK12::63:

Sen ne düşünüyorsun üstte yazdığım konu hakkında ?
yılbası ilk olarak kulaga hos geliyordu ama senin de dediğin gibi cogu kişi abiye giyecek ki kendimde dahil yılbaslarında topuklu, mini elbise vs vs benzer konseptler. veya canlı müziğe gidecek kişiler spor tarzda giyinecek.
spor şıklık ise tayt ve hırkadan oluşacaktır.
Bence en güzel konsept sevgilinin ailesi ile tanışmaya gitmek olsun? nasıl? :D

yılbası ilk olarak kulaga hos geliyordu ama senin de dediğin gibi cogu kişi abiye giyecek ki kendimde dahil yılbaslarında topuklu, mini elbise vs vs benzer konseptler. veya canlı müziğe gidecek kişiler spor tarzda giyinecek.
spor şıklık ise tayt ve hırkadan oluşacaktır.
Bence en güzel konsept sevgilinin ailesi ile tanışmaya gitmek olsun? nasıl? :D
Bunu birinci ankette sunmuştum pek oylanmadı bu seçenek..

Bak çok güzel bir fikir sundu gera ..

Aynen. Çoğalır bu örnek tabi. Aksesuar olur kot yada gömlek vs olur. Maksat seçimi daraltip kombinler arasinda uçurumu engellemek. En iyi yapan da kazanır.

O zaman konsept seçimini bu 2 . yarışma için aksesuar mı belirleyelim yani parçalar mı olsun şıklarda..

Jean haftası
Etek haftası
Çizme haftası gibi ?

O zaman konsept seçimini bu 2 . yarışma için aksesuar mı belirleyelim yani parçalar mı olsun şıklarda..

Jean haftası
Etek haftası
Çizme haftası gibi ?

Olabilir tabi bunu oylamaya sunsak yada bununla ilgili fikir alip ona göre anket açılsa daha iyi olur sanki. Dediğin gibi kırmızı da çok güzel şeyler çıkartır mesela :)

Yine de diğer katılacak insanların fikirleri önemli ben sundum ama :)

Olabilir tabi bunu oylamaya sunsak yada bununla ilgili fikir alip ona göre anket açılsa daha iyi olur sanki. Dediğin gibi kırmızı da çok güzel şeyler çıkartır mesela :)

Yine de diğer katılacak insanların fikirleri önemli ben sundum ama :)
Bence bu fikir çok hoş..

Ben yılbaşı konseptinden çok çok ama çok beğendim bu fikri..

Jean haftası desek mesela..

Herkeste bir jean olmak zorunda olacak ve mevsim şartı olacak bu sefer..

Back