En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ben valla 180 falan sandım
Bana da yorum yapmış biri boyun kıza olduğu için çanta olmamış diye. Boy 170 bir de 5-6 cm topuklu var. Çekimden mi acaba acayip uzun duruyorsun
yaa beni uzun sandılar ama ben 163'üm. 10 cm topuk var, yani fotoda 173'üm.
sen daha uzunsundur. hatta beni uzun sananlar da benden uzundur.

Ben valla 180 falan sandım
Bana da yorum yapmış biri boyun kıza olduğu için çanta olmamış diye. Boy 170 bir de 5-6 cm topuklu var. Çekimden mi acaba acayip uzun duruyorsun
ahh nerde
senin de boy iyimiş. benimki hem çekimden(eşim yerden çekti) hem pantolon yüksek bel, ayakkabı gözükmeyip kazak kısa olduğundan hem de kilomdan sanırım.
seni kısa sanmaları bence saçlarından. uzun saç boyu kısaltıyor. benim saçlarım bir iki ay öncesine kadar çok uzundu. birden çok fazla kestirdim. çok uzunken daha bi kısa duruyordum.

Birinciyi tebrik ediyorum ve bana oy veren herkese teşekkürler. Cep telefonumdan girdiğim için nicklerinizi yazamıyorum.
5-10 ve 15 yani kendim en çok beğendiğim kombinlerdi
Botlarımı beğenen ve beğenmeyen olmuş ama en çok da kazağımın altına giydiğim gömlek eleştirilmişti çok uzun diye ama daha kısası beden boyumu kısa gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…