- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
Ben de 164 :) Birileri senin ayakkabını merak etmişti, öyle hatırlıyorum ama kim bilemedim şimdi..yaa beni uzun sandılar ama ben 163'üm.10 cm topuk var, yani fotoda 173'üm.
sen daha uzunsundur. hatta beni uzun sananlar da benden uzundur.
Şüşkoyum kızımSende o kadar sişkoyum dedin cıt pıtı çıktın
Ne vefalı kocan varmışbugün yine onları giydim aynı şekilde iyi bi foto atsam iyiydi de benim tel çok kalitesi değil bi dahakine eşime çektiricem adam çok üzüldü sıfır oy aldım diye dedi ki ben üye olup sana oy vereyimyok daha neler dedim
Ay ben 172 yim senden kısa görünüyorumyaa beni uzun sandılar ama ben 163'üm.10 cm topuk var, yani fotoda 173'üm.
sen daha uzunsundur. hatta beni uzun sananlar da benden uzundur.
soruyordu her akşam kaç oy aldın kaç oldu yine mi 0Ne vefalı kocan varmış
vaay maşallah.Ay ben 172 yim senden kısa görünüyorumtebrikler bu arada
Bende kilo var ama sende yok proporsiyonuna çok uygun giydiklerinvaay maşallah.teşekkür ederim.
Benim de kardeşim çok dalga geçti benimlesoruyordu her akşam kaç oy aldın kaç oldu yine mi 0
bana bi üzüldü dedim ki benim yeni kıyafetler almam lazım olmuyor böyle şimdi bi de işe başlıyorum şart yeni şeyler dedim olayı bağladım
Teşekkür ederim
TebriklerTeşekkür ederim
sen o kadar söylendin ki ben seni 7 numara sanmıştım foto iyi çıkmadıBenim de kardeşim çok dalga geçti benimleburaya üye hatta oda ama oy verdirtmedim
Teşekkür ederimTebrikler
Karanlık ama yinede yani düşündüğüm gibi olmadı diyeyim. Açık renk pantolonumda başka renk kazağımda vardı aslında neden öyle bişey yaptım bilmiyorumsen o kadar söylendin ki ben seni 7 numara sanmıştım foto iyi çıkmadı
sen fazla siyah olmuşsun tek sorun oydu onun harici foto kalitesi pozlar gayet iyi
Ricaederim :) bu arada bende seni uzun sandım
yenı boyattımkatılan herkesi tebrik ederim.
ben 4 numaranın kazağını çok sevmiştim, 9 numarayı komple çok beğenmiştim. oylarımDionee ve @Saksi_Degilim_Ben e gitmiş. Dionee ben seni avatarların yüzünden hep esmer hayal etmiştim.