- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
neden vermezdın demek kı begenmıssın ozelde de begenmıstın burda da ee zevklı hatunum sekerım ee guzelim de hanii yakısıyor cuval bıle
Ben değil oğlum begeniy seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden vermezdın demek kı begenmıssın ozelde de begenmıstın burda da ee zevklı hatunum sekerım ee guzelim de hanii yakısıyor cuval bıle
Konsept onerilerinde bulunmak isteyenler fikirlerinizi bekliyorummm
Teşekkür ederim canım. Hoşgeldin bu arada.gadjo dilo tebrik ederim
Hoşbulduk :) bu arada Erzincan tulumuna gönderme gördüm. Erzincanlı Mısın?Teşekkür ederim canım. Hoşgeldin bu arada.
Değilim ama sırf tulumu için olabilirmişim. :)Hoşbulduk :) bu arada Erzincan tulumuna gönderme gördüm. Erzincanlı Mısın?
Ben erzincanlıyım da Evet tulumumuz güzeldir.Değilim ama sırf tulumu için olabilirmişim. :)
Bu arada cimcimegfb 12 bendim merak etmistin :)
Saçlara bayildim benimkilerde belimin altindaydu biraz ama çok bakımsız kaldığı için 2 ay önce kestirmek zorunda kaldım .(( hemde omuzlarima kadar(( şimdi.çok PISMANIM.hemen uzasin diye ugrasiyorum
Teşekkür ederim canım.gadjo dilo tebrik ederim.... cok sevindim.
kendı kucuk ama mınnosun asgumuz buyuk kaynanıcıgımBen değil oğlum begeniy seni
Proluk yakışmış ayrıca madalyaya çok hoş duruyor tebrik ederim jooker oyum sanayi zaten bu arada aynı boydaymisiz ya kolon kaç acaba çok merak ettim fiziğin çok hos
Etek, elbise, deri.. Ben sanırım bir dahaki yarışmada yokumHuy Meselesi bir sonraki kategori kışlık elbise etek kombini olabilir arkadaslarla gündüz cafeye gidilebilir bence ay nedense aklıma gelen kombin bu
Valla benimde yok hiçbiri deri olursa katılmam zaten etek ve elbisemde yok konsept sunduğuma bakma tikkaEtek, elbise, deri.. Ben sanırım bir dahaki yarışmada yokum
Kız o zaman niye söylüyorsun? Merak ediyorum ne olacak acaba ya..Valla benimde yok hiçbiri deri olursa katılmam zaten etek ve elbisemde yok konsept sunduğuma bakma tikka
Katilamayacagim şeyler söylüyorum ki katılmazsam sonuncu da olmam yineKız o zaman niye söylüyorsun? Merak ediyorum ne olacak acaba ya..
DeliiiiiKatilamayacagim şeyler söylüyorum ki katılmazsam sonuncu da olmam yine