- 28 Mart 2013
- 12.809
- 17.266
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
-VUSLAT- maşallah. Vallahi ben benim yaşlarda biri sanmistim. Maşallah suphanallah darısı bana :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozulmadın dimi kuzucum Ne bilem aklımda öyle kalmıž
ben mi yanlış gördüm 7 numara bana açık geldi sanke sadece boynuna fular takmış boynu açık gibi bi daha bakıcamÖrtülü bi foto derken??
Sen bir de benim kafama takmıştın ya.. 5 numaranın kafa yok deyip durdun Şal takmadım öyle evdeyken, direkt tenimin göründüğü yerden kesiverdim fotoğrafları..evli çocuklu olan benim ahaha banada çok zayıf demiştin öyle bir şey şimdi sen kapalı mısın değil misin ben anlamadım ben seni kapalı sanıyorum
Canım çok teşekkürler-VUSLAT- maşallah. Vallahi ben benim yaşlarda biri sanmistim. Maşallah suphanallah darısı bana :))
Evet öyle doğru görmüşsünben mi yanlış gördüm 7 numara bana açık geldi sanke sadece boynuna fular takmış boynu açık gibi bi daha bakıcam
Yarışmanın birincisi beni komple beğenmiş bu gurur da bana yeter kaçılınkatılan herkesi tebrik ederim.
ben 4 numaranın kazağını çok sevmiştim, 9 numarayı komple çok beğenmiştim. oylarım @Dionee ve Saksi_Degilim_Ben e gitmiş. @Dionee ben seni avatarların yüzünden hep esmer hayal etmiştim.
aslında bu yüzden sordum açık mı kapalı mı tahmin ettim fizikten dolayı ama açık mı kapalı mı o kısmı çözemedim ya benim ilk sayfada 6 yı da 9 u da beğenmiştim mesela ama dedim ikinci oy da ikinci sayfadan olsum 15 inde tarz olarak hoşuma gitti düşüncesi :))Sen bir de benim kafama takmıştın ya.. 5 numaranın kafa yok deyip durdun Şal takmadım öyle evdeyken, direkt tenimin göründüğü yerden kesiverdim fotoğrafları..
yanlış anlama sakın kafamda açık biri gibi canlandı kendimi ayrım yapan biri gibi gösterdim ama aslaaaa komple baktığımız eçin olaya tikka ya da açık mı kapalı mı kafası yok demiştim sakın sakın yanlış anlamaEvet öyle doğru görmüşsün
Yok ya niye yanlış anliyim :)yanlış anlama sakın kafamda açık biri gibi canlandı kendimi ayrım yapan biri gibi gösterdim ama aslaaaa komple baktığımız eçin olaya tikka ya da açık mı kapalı mı kafası yok demiştim sakın sakın yanlış anlama
Teşekkürler, seni de tebrik ediyorum. Senin fiziğin yanında benimkinin lafı olmaz
Ya sen kazağını nirden aldın bana onu bi de hele..kızlar bu arada aşk olsun ya hususi kahve içerken foto koydum konsepte uygun olsun diye sonuçta arkadaşımızın yeni evine gidiyoruz birinin sadece dikkatini çekti
Ay ilahi çok şekersin yakızlar bu arada aşk olsun ya hususi kahve içerken foto koydum konsepte uygun olsun diye sonuçta arkadaşımızın yeni evine gidiyoruz birinin sadece dikkatini çekti
yazdım aslında bilindik bi markanın ama belki 7 yıl falan olmuştur alalı ve ben asla etiket tutmam keserimYa sen kazağını nirden aldın bana onu bi de hele..
yaa beni uzun sandılar ama ben 163'üm. 10 cm topuk var, yani fotoda 173'üm.Teşekkürler, seni de tebrik ediyorum. Senin fiziğin yanında benimkinin lafı olmaz
Sende o kadar sişkoyum dedin cıt pıtı çıktınAy ilahi çok şekersin ya
bugün yine onları giydim aynı şekilde iyi bi foto atsam iyiydi de benim tel çok kalitesi değil bi dahakine eşime çektiricem adam çok üzüldü sıfır oy aldım diye dedi ki ben üye olup sana oy vereyim yok daha neler dedimAy ilahi çok şekersin ya