- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
Kal geldi bana4 çocuk canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kal geldi bana4 çocuk canım
Ne bilem ya evli degilmiş baktım neden ben onu evli çocuklu sanıyordum ki :ad çok olgun yazıyor belki de ondandıkız evlenince niye fizik bozuluyor gibi algılanıyor :))) ama maşallah süper kadın gibi kadın fiziği var
Maşaallah Vuslat'cım4 çocuk canım
Ahhaa bende anlamadım baktım degilmişin benseni hep evli sanıyodum yaa ok olgun geliyorsun ondanYok ayol ne evlisi ahahah o nerden çıktı
Ben sok ben vefat 4 mü ben dört çocuk doğursam 200 kilo olurum heralde :ad4 çocuk canım
evli çocuklu olan benim ahaha banada çok zayıf demiştin öyle bir şey şimdi sen kapalı mısın değil misin ben anlamadım ben seni kapalı sanıyorumNe bilem ya evli degilmiş baktım neden ben onu evli çocuklu sanıyordum ki :ad çok olgun yazıyor belki de ondandı
Yok canım sadece zayıflık var o kadarKal geldi bana
4 mü ben üç sanıyorum bide ay maşallah maşallah4 çocuk canım
Üzülmüş zaar ben nasıl 17 oldum hayretKazen bana oy vermişti 0 di oyum sevindim valla dedimki sonuncu olayım kazen oy vermis 5 oy olunca almış ama oyunu geri
Kapalıyım canım ya evet kuşura bakmaevli çocuklu olan benim ahaha banada çok zayıf demiştin öyle bir şey şimdi sen kapalı mısın değil misin ben anlamadım ben seni kapalı sanıyorum
Maşaallah Vuslat'cım
Ben sok ben vefat 4 mü ben dört çocuk doğursam 200 kilo olurum heralde :ad
Sağol canım4 mü ben üç sanıyorum bide ay maşallah maşallah
7 numaranın sen olduğuna şaşırdım açıkcası keşke örtülü bi foto atsaydınKapalıyım canım ya evet kuşura bakma
Ayy keşke:) Sağol canım-VUSLAT- maşallahın var seni 20'lerinde sanmıştım.
Ahhaa bende anlamadım baktım degilmişin benseni hep evli sanıyodum yaa ok olgun geliyorsun ondan
Örtülü bi foto derken??7 numaranın sen olduğuna şaşırdım açıkcası keşke örtülü bi foto atsaydın
niçin öyle diyorsun kusurluk bir şey yok aşk olsun aklımdaki kombini jooker yapmış tebrik ederim
Bozulmadın dimi kuzucum Ne bilem aklımda öyle kalmıžİnan çoğu kişi öyle sanıyor. Daha 22 yaşındayım ayol son birkaç gün kaldı 23 olmama