- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
Hiç ummuyordum, teşekkürler kuzum, ben de şaşırdımHain jooker hiç çaktırmadi ya Tikkabilla Tebrikler kuzum 3. Olmussun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç ummuyordum, teşekkürler kuzum, ben de şaşırdımHain jooker hiç çaktırmadi ya Tikkabilla Tebrikler kuzum 3. Olmussun
Nasıl tahmin ettin kız :))
Yok ya ben senin yorumu beğenmistim kız haklıydı çünkü ben kendime yorum yapmıştım aynısını benim kendime yorumunu okumussundur ama haberin yokkoza16 yı anlamıştım
Ceylinimdeceylinim e şoke olduum daş gibi hatun ya
Dionee yode tahmin etmedim
Tikkabilla vayyy be hatunun fizik süper
-Piraye ve deadline baya gömdümkötü yorumlarımla@jooker de aklıma gelecek en son kisiydo yemin ederim
üçüncü oyum olsa verecektim ikinci oyumu vermesi zor oldu 5 mi 15 mi diye :)Hiç ummuyordum, teşekkürler kuzum, ben de şaşırdım
Benim rüyamda kazen ve mune bana oy vermiştiAy kacalim 5 oyum var ya sıfırdi aslında birileri oy vermiş sagolsun aslında kazen bana oy vermişti geri almış 5 oy olunca teşekkürederim burdan
koza16 yı anlamıştım
Ceylinimdeceylinim e şoke olduum daş gibi hatun ya
Dionee yode tahmin etmedim
Tikkabilla vayyy be hatunun fizik süper
-Piraye ve deadline baya gömdümkötü yorumlarımla@jooker de aklıma gelecek en son kisiydo yemin ederim
üçüncü oyum olsa verecektim ikinci oyumu vermesi zor oldu 5 mi 15 mi diye :)
Yok ya ben senin yorumu beğenmistim kız haklıydı çünkü ben kendime yorum yapmıştım aynısını benim kendime yorumunu okumussundur ama haberin yok