- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
- Konu Sahibi Huy Meselesi
görülebilir belkiSeneler sonra bdv de görebilcek miyiz onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görülebilir belkiSeneler sonra bdv de görebilcek miyiz onu
Evet sanırım bilmeden yanlış birşey yaptım,neyse sağlık olsunteşekkürederim cevap için.Sanırım oy verirken iki seçenek olarak işaretlemedin o şekilde mi yaptın yoksa önce herhangi bir numaraya verip oyunu kullan mı dedin.. Oy değiştirme hakkı yok :)
Alış bebeğimmFahriye alışamadım avatarınaaaa
Hee spor yapyok balım caktırmaaaDikmişsin ayakları havaya fahriye..
Oylama: kısımlarına tıklayınca açılmıyor mu canım?Kimlerin oy verdiği görülebilir yazıyordu ama göremiyorum ben
yok valla görünmüyo bende sen görüyo musunOylama: kısımlarına tıklayınca açılmıyor mu canım?
Telefonun mu açmıyor acaba. Telden giriyorsan pc den dene. Eğer göremezsen söyle ben sana tek tek ekran görüntüsü alıp özel mesajla atarım. :dyok valla görünmüyo bende sen görüyo musun
pc den giriyorum tatlım telefondan da göremedim valla neden ki acabaBak bu şekilde çıkıyor.
Eki Görüntüle 1755530
Telefonun mu açmıyor acaba. Telden giriyorsan pc den dene. Eğer göremezsen söyle ben sana tek tek ekran görüntüsü alıp özel mesajla atarım. :d
yok ya hişç öyle değil unutmuşum az yarışmayı bu aralar kitap okumaya verdim kendimi ondanO kadar link dağıttık şeettim görmemişsin hıh görmezden gel falan mı yaptın beni yohsaa
oylanma:20 yazıyor mesela o kısma tıklıyorsun telden oluyo kızpc den giriyorum tatlım telefondan da göremedim valla neden ki acaba
Aynen zor gelmezse ilk 10 u at bana
Deneyeyim bakalım tatlımoylanma:20 yazıyor mesela o kısma tıklıyorsun telden oluyo kız
yoksa sadece senden mi gizledilerDeneyeyim bakalım tatlım
Aaaa oldu tamam gördüm şimdiiioylanma:20 yazıyor mesela o kısma tıklıyorsun telden oluyo kız