En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
8 ve 13 dedim.
8 sade ve şık olduğu için. Giydim çıktım şıklığı var yani. Tam pazar kahvaltısı kombini.
13 de asil duruyor her şeyi birbirine uyumlu ve tesettürü bozmadan da şık olunabileceğini göstermiş. Her kim ise tebrikler :)
Çok güzel bir yarışma olmuş hak eden kazansın. Hoppa

Oyumu 8 numaraya verdim . Konsepte uygun , şık ve sade buldum . Paçaların botun üzerinde kalması da gözüme batmadı .
Ana teması Bot/Çizme olan bir yarışmada , botlarının boyalı ya da temiz olması da çok etkiliydi beğenmemde:KK9:

2. oy hakkım için biraz düşüneyim dedim ama oy kullandıktan sonra bir daha 2. için hakkım yokmuş , ikisini tek seferde kullanmam gerekiyormuş , bu da tecrübe oldu bana :-)

13 numaranın ceketi hariç kombini beğenmiştim ,6 ve 7 numarayı son derece şık ama kahvaltı için biraz fazla şık bulmuştum .:KK69:
12 numara gayet uyumlu ve sade , sanırım 2. oyumu ona verirdim , kullanabilseydim o_O

Herkese başarılar dilerim .

Favorim olan 8 numaraya ayrıca başarılar :KK36:

Kimlerin oy verdiği görülebilir yazıyordu ama göremiyorum ben :63::KK37:

Bak bu şekilde çıkıyor.
image.png

yok valla görünmüyo bende o_O sen görüyo musun
Telefonun mu açmıyor acaba. Telden giriyorsan pc den dene. Eğer göremezsen söyle ben sana tek tek ekran görüntüsü alıp özel mesajla atarım. :d

Bak bu şekilde çıkıyor.
Eki Görüntüle 1755530

Telefonun mu açmıyor acaba. Telden giriyorsan pc den dene. Eğer göremezsen söyle ben sana tek tek ekran görüntüsü alıp özel mesajla atarım. :d
pc den giriyorum tatlım telefondan da göremedim valla neden ki acaba o_O
Aynen zor gelmezse ilk 10 u at bana :KK53:

X