- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmmOlabilir![]()
Sende katıl bir daha ki yarışma için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmmOlabilir![]()
Sen de merak uyandırıyorsun marga haBak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmm
4-6-10-12'den biri bence.Bak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmm
Yarışmaya katılan sürpriz isim sen misin chess :)
Yarışmaya katılan sürpriz isim sen misin chess :)
Hadi ya tüh.nerde şekerim editör arkadaşlar bak anket var demedikçe buralara bakmıyorum pek![]()
Bence de geçenkine göre daha iyi, oylar dağılımlı gidiyor, böyle daha güzel. :)ama burada tarz olan cok kişi var
zorlayıcı olacak
İsimleri açıklarken söylerimmmm hıh :)Sen de merak uyandırıyorsun marga hakimmiş acep
![]()
Eyvallah chessimmm :)
Dur bir dönüp bakayım kimdi onlar4-6-10-12'den biri bence.![]()
Yükselt yükselt iyice yükselt daha da yükselt.İsimleri açıklarken söylerimmmm hıh :)
Valla bak onun yarışma için mesajını görünceeeeee bir aaaaaaaaaa diyişim vardı o biçim yani![]()
Sörümmmm bebiş nasıl bebişşşş :)ama burada tarz olan cok kişi var
zorlayıcı olacak
SöylemiycemmmYükselt yükselt iyice yükselt daha da yükselt.(merakımı) bildiğim biridir herhalde, aklıma hep siyaset topiğindekiler geliyor niyeyse, şaşırdım dediğin için. :)
iyi allaha şükür. sadece çok cadolozSörümmmm bebiş nasıl bebişşşş :)
hangısıne bakacagımı şaşırdımBence de geçenkine göre daha iyi, oylar dağılımlı gidiyor, böyle daha güzel. :)
Seneler sonra bdv de görebilcek miyiz onuiyi allaha şükür. sadece çok cadoloz
bazen agzını ısırasım gelıyor![]()
Bende kime oy vereceğimi sapıttım gidip geliyorum bakıyorum tam vericem çok kararsız kaldımmmhangısıne bakacagımı şaşırdım![]()