- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Süper. Ben de çok uğraşıyorum inş yaparım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper. Ben de çok uğraşıyorum inş yaparım.
Bende çok uğraşıyorum bakalımSüper. Ben de çok uğraşıyorum inş yaparım.
Kız senin bebeğinde kocaman olmuş yaaaa :)5 ve 6ya oy verdim
Saygılar müdürümHanımlar,
herkes emek verdi, sağolsun katılım göstererek aslında ne kadar cesaretli insanlar olduklarını da gösteriyorlar, bu nedenle rica ediyorum eleştirirken kırıcı olmayın, birkaç yorum eleştiriyi aşıyordu.
Dikmişsin ayakları havaya fahriye..Oyum 2 ve 7 gitti
Fotoğraf kalotesi çok düsük olmus herkesin kıyafetler hiç net degil ama 2 süper olmus kendisini tanıdım
Sanırım oy verirken iki seçenek olarak işaretlemedin o şekilde mi yaptın yoksa önce herhangi bir numaraya verip oyunu kullan mı dedin.. Oy değiştirme hakkı yok :)Bana en yakın tarz olduğu için 5 ve 7 numaraya verdim oyumu.Herkes harika görünüyor,herkese bol şanslar.
Not:Bu arada bunu yazdıktan sonra 7 numaraya oyum gitmemiş neden,sanırım bir yerde hata yaptım? Huy Meselesi bunu düzeltebilirmiyiz acaba,oyum hem 5 hem de 7 numaraya
Fahriye alışamadım avatarınaaaaBende çok uğraşıyorum bakalım
Hepinizin kim olduğunu bilmek kadar güzel bir şey yok ya..Tamam bi kişiyi tahmin ettim ama seni gçrmediğim için sadece öyle biri olabilirsin gibi geldi
O kadar link dağıttık şeettim görmemişsin hıh görmezden gel falan mı yaptın beni yohsaayarışma başlamış kimse haber evrmiyor gideyim oy kullanayım hemen bari
Fahriye o şekilde dikerse bacaklarını ayaklarını gökyüzüne doğru bende o zaman takla atarımFeraceli avatardaki sen misin :)
Fahriye foto çektirecek birini bulamadıSen yok musunnn
Ferus
Bebimmm sende katılsana bir daha ki yarışmayaOo fıstık gibi hatunlar var maasallah
Oyumu verdim vatana millete Hayır ola
OlabilirBebimmm sende katılsana bir daha ki yarışmaya