• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Bana en yakın tarz olduğu için 5 ve 7 numaraya verdim oyumu.:KK8:Herkes harika görünüyor,herkese bol şanslar.

Not:Bu arada bunu yazdıktan sonra 7 numaraya oyum gitmemiş neden,sanırım bir yerde hata yaptım? Huy Meselesi Huy Meselesi bunu düzeltebilirmiyiz acaba,oyum hem 5 hem de 7 numaraya:KK64:

Son düzenleme:
Hanımlar,
herkes emek verdi, sağolsun katılım göstererek aslında ne kadar cesaretli insanlar olduklarını da gösteriyorlar, bu nedenle rica ediyorum eleştirirken kırıcı olmayın, birkaç yorum eleştiriyi aşıyordu.
Saygılar müdürüm :KK52:

Bana en yakın tarz olduğu için 5 ve 7 numaraya verdim oyumu.:KK8:Herkes harika görünüyor,herkese bol şanslar.

Not:Bu arada bunu yazdıktan sonra 7 numaraya oyum gitmemiş neden,sanırım bir yerde hata yaptım? Huy Meselesi Huy Meselesi bunu düzeltebilirmiyiz acaba,oyum hem 5 hem de 7 numaraya:KK64:
Sanırım oy verirken iki seçenek olarak işaretlemedin :( o şekilde mi yaptın yoksa önce herhangi bir numaraya verip oyunu kullan mı dedin.. Oy değiştirme hakkı yok :)

Bu arada oylama için Kazen link dağıtacak mı diye soran arkadaşlara
Kazen abiye mesaj çektim.
Şu aralar fazlasıyla yoğun.
Online olduğunda halledecektir.
Bilginize hanımlar.. :)

Patron yoğun

Back