- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmmOlabilir
Sen de merak uyandırıyorsun marga haBak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmm
Sende katıl bir daha ki yarışma için :)
4-6-10-12'den biri bence.Bak bu yarışmada hiç katılmaz dediğim bir üyemiz sürpriz yaptı bana katıldı yaaaa çok şaşırdımmm
Sende katıl bir daha ki yarışma için :)
Yarışmaya katılan sürpriz isim sen misin chess :)
Yarışmaya katılan sürpriz isim sen misin chess :)
Hadi ya tüh.nerde şekerim editör arkadaşlar bak anket var demedikçe buralara bakmıyorum pek
Bence de geçenkine göre daha iyi, oylar dağılımlı gidiyor, böyle daha güzel. :)ama burada tarz olan cok kişi var
zorlayıcı olacak
İsimleri açıklarken söylerimmmm hıh :)Sen de merak uyandırıyorsun marga hakimmiş acep
Eyvallah chessimmm :)
Dur bir dönüp bakayım kimdi onlar4-6-10-12'den biri bence.
Yükselt yükselt iyice yükselt daha da yükselt.İsimleri açıklarken söylerimmmm hıh :)
Valla bak onun yarışma için mesajını görünceeeeee bir aaaaaaaaaa diyişim vardı o biçim yani
Sörümmmm bebiş nasıl bebişşşş :)ama burada tarz olan cok kişi var
zorlayıcı olacak
SöylemiycemmmYükselt yükselt iyice yükselt daha da yükselt.(merakımı) bildiğim biridir herhalde, aklıma hep siyaset topiğindekiler geliyor niyeyse, şaşırdım dediğin için. :)
iyi allaha şükür. sadece çok cadolozSörümmmm bebiş nasıl bebişşşş :)
hangısıne bakacagımı şaşırdımBence de geçenkine göre daha iyi, oylar dağılımlı gidiyor, böyle daha güzel. :)
Seneler sonra bdv de görebilcek miyiz onuiyi allaha şükür. sadece çok cadoloz
bazen agzını ısırasım gelıyor
Bende kime oy vereceğimi sapıttım gidip geliyorum bakıyorum tam vericem çok kararsız kaldımmmhangısıne bakacagımı şaşırdım