En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .

Yok kuzum öyle değil, gece oturuyorum siteye göz kulak oluyorum ama birazda uyumam lazım değil mi

Ben böyle bi iş yapamam ya sıkıntı basar 100 küsür şikayetle uğraşmaktan .
Heyyyytt yeter be derim kavga çıkarsa bi daha hepinizi yolarım

Heheh, çok naziksin. :) Ben yarışmalarda diğer adayları görünce bi hüzne kapılıyorum, sönük kaldım diye ama özen gösterdiğim için beğeniliyor herhalde, yoksa çok da matah şeyler yapmıyorum. :)

Mune eski yarışmalarda kibler gelmiyor muydu sorarım sana

Geliyordu da dün akşam giremedim, patronda yoğun, dünden bugüne birikmiş işler biter, gece yarısından sonra bal kabağına dönmezsem gelir yorumlarım

Ben böyle bi iş yapamam ya sıkıntı basar 100 küsür şikayetle uğraşmaktan .
Heyyyytt yeter be derim kavga çıkarsa bi daha hepinizi yolarım
Öyle dersen anında taşlanırsın
Ben direkt cımbızı çıkarıp koyuyorum ortaya
Kaçtım, vallahi bitmeyecek sonra kibler

Tamam ben şansımı çok zorlamayayım, gelir yorumlarla vurur, al sana yorum dersin sonra. Kolay gelsin. :))

KİB'lere bakıyorum, özelden soruları cevaplıyorum, erkekleri atıyorum, üyelik iptallerini yapıyorum, profillere yazıyorum, size cevap yetiştiriyorum, birde telefondan mesaj atan manevi kızıma yazıyorum, daha ne yapsın bu Mune, ne yapsın söyleyin

Off dayanamadım yaptım valla

Umarım kalp kıracak bir yorum yoktur .Olduysa da affola

Sonuç olarak bu tarz yarışmalara katılmak başlı başına cesaret işi . Herkese tek tek tebrikler o yüzden .

Bizimkisi laf olsun torba dolsun diye eleştiri , muhtemelen göndere basınca pişman olacağım ama bu kadar yazdım yahu , göndermezsem de bana yazık

1 numara , hafta sonu kahvaltısı için rahat bir tercih . Elbisenin ve çantanın desen uyumunu ve yine bottielerle çantanın uyumunu doğru tercih bulamadım .

2 numara , yine son derece konsepte uygun , rahat ve sade bir tercih .Çizme rengini kombin içinde uyumlu bulmadım sadece.

3 numara , gündelik rahat bir kombin . Pantolonu dar ve ana tema olan botları yanlış tercih buldum .

4 numara , çanta tercihini kıyafet tarzına uygun bulmadım . Deri ceketin altındaki trikoyu farklı renkte seçip botları patlatmasını tercih ederdim .

5 numara , genel olarak özellikle ceketli halini beğendim . Sadece tona ton devam eden kombinin belki farklı renk bir çanta ile ya da aksesuar ile renklendirmesi gerekirdi .

6 numara , genel uyum içinde deri etek varken deri eldiven seçimi dışında gayet hoş, son derece şık bir kombin olarak gördüm , lakin benim için hafta sonu kahvaltısı için fazla iddialı.

7 numara , beğendim , hatta epey beğendim . Özellikle ceketli halini . Diğer fotolar , bluzun sırt dekoltesi gibi detaylar benim tercihime göre yine kahvaltı için biraz iddalı geldi sadece .

8 numara , çok beğendim . Hem genel olarak tarzıma yakın bulduğum için hem de konsepte uygun bulduğum için . Özellikle altını çiziyorum , ana tema bot ve çanta olan bir yarışmada botlarının temiz ve boyalı oluşu benden çok artı aldı . Çantada çok başarılı bir tercih olmuş.

9 numara , bu kombinde gayet rahat ve spor . Pantolon boyu kullandığı botlara göre kısa . Topuk gözükmemesini tercih ederdim . Çantada daha göz alıcı seçilebilirdi.

10 numara ,göz yormayan bir kombin . Daha iddialı uzun çizmelerle tayt kullanılmasını seviyorum genelde . Çantada sorun yok ama şifon gömlekte bir şeyler ters sanki.

11 numara ,karnaval gibi bir kombin . Parçalardan en az ikisinden vazgeçmeliydi . Hepsi bir arada olmamış . Tek tek bakıldığında hepsi tamam ama bir arada fazla karmaşık . Tayt yerine skinny Jean ve düz bir çanta çok şeyi değiştirirdi bence .

12 numara ,ikinci oy hakkımı maalesef bir hata sonucu kullanamadım . Verebilseydim 8 numaradan sonra tercih edeceğim kombin olacaktı . Son derece sade , uyumlu ve başarılı buldum .

13 numara ,Bu kombini de beğendim aslında . Tek gözüme batan ceket rengi ya da modeli oldu . Ha bir de etek boyu . Ya bir tık daha kısa ya da uzun olmalıydı .

Bu yarismadan sonra bir ay ara verecegim yarismaya. sinavim var ders calistigim icin cok bakamiyorum canim.

bence çok güzel olmuş yorumların katılan biri olarak yorumuna hak veriyorum senin gibi düşünüyorum

Abla bugun kib yagmuruna tutuldun harbiden yoruldun mu ablam
Yok yorulmadım da öyle bir hızlandım ki, kibler çok azaldı, bitince kendimi durdurmamaktayım korkuyorum
Ay hızlı düşünmeye bile başladım, işlerim çabucak bitsin derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…