- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet ya bunu bende görmek istiyorum hakarete kaçmadığı sürece yorumlar yapmak eğlenceli olur :)İyice meraklandım .
Aslında tek tek yorumlasak katılanlar için de daha eğlenceli bir hal alır . Tabii dozu tutturmak şartı ile
HihihiEskiden bende nöbetleşe duruyosunuz sanıyodum hani mesela senin işin oluyo o akşam marga sabahlıyo gibi öyle deil sanırım
Yok kuzum öyle değil, gece oturuyorum siteye göz kulak oluyorum ama birazda uyumam lazım değil mi
Heheh, çok naziksin. :) Ben yarışmalarda diğer adayları görünce bi hüzne kapılıyorum, sönük kaldım diye ama özen gösterdiğim için beğeniliyor herhalde, yoksa çok da matah şeyler yapmıyorum. :)Geçen yarışmada favorim sen çıkmıştın , yemek yarışmasında da dolmaların .
Valla uğursuz olduğunu sanmam ama zevkli ve becerikli olup , estetik değerlerinin yüksek olduğu kesin .
Sakın seni gören , joker varsa şansımız yok diye elini ayağını çekiyor olmasın
Kolay gelsin mune . Sıfırlayınca buraya gel , senin nurella yorumlarının methini pek duydum
Geliyordu da dün akşam giremedim, patronda yoğun, dünden bugüne birikmiş işlerHeheh, çok naziksin. :) Ben yarışmalarda diğer adayları görünce bi hüzne kapılıyorum, sönük kaldım diye ama özen gösterdiğim için beğeniliyor herhalde, yoksa çok da matah şeyler yapmıyorum. :)
Mune eski yarışmalarda kibler gelmiyor muydu sorarım sana
Öyle dersen anında taşlanırsınBen böyle bi iş yapamam yasıkıntı basar 100 küsür şikayetle uğraşmaktan .
Heyyyytt yeter be derim kavga çıkarsa bi daha hepinizi yolarım
Öyle dersen anında taşlanırsın
Ben direkt cımbızı çıkarıp koyuyorum ortaya
Kaçtım, vallahi bitmeyecek sonra kibler
Tamam ben şansımı çok zorlamayayım, gelir yorumlarla vurur, al sana yorum dersin sonra.Geliyordu da dün akşam giremedim, patronda yoğun, dünden bugüne birikmiş işlerbiter, gece yarısından sonra bal kabağına dönmezsem gelir yorumlarım
Tamam ben şansımı çok zorlamayayım, gelir yorumlarla vurur, al sana yorum dersin sonra.Kolay gelsin. :))
Fahriyem nereye gittin beni birakippp uhuuuuKızım saçmalama ben sizden gencim tazeyim sen yaslısın benden
Ben seni gordum o esnada kendimi gosterdim diye hatirliyorummgörmedim.
Kac kere dedim sana gel ablam katil su yarismaya dedim ama yok dinlemedin beniiiiBen herkesi merak ediyorum
Yarışmanın en çok isimler açıklandığı kısmını seviyorum
Tanıdığım isimler katılınca daha bi çok seviyorum
Hic kimse tahmin edemedi o surpriz ismiiiii :)Yoksa sen de mi katıldın? Yoksa marganın sürpriz isim dediği beklenmedik kişi sen misin?
Bu yarismadan sonra bir ay ara verecegim yarismaya. sinavim var ders calistigim icin cok bakamiyorum canim.Huy Meselesi duysun o zaman. Yarışmanın yeni kanlara ihtiyacı var baksana Mune bile uğramıyor artık. Ben uğursuzum zaten elimi neye sürsem kuruturum, bu yarışmada da öyle hissediyorum. Artık marga özel davetlerle şenlendirsin burayı. :))
Abla bugun kib yagmuruna tutuldun harbidenAy aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğuyoğunluktan giremedim, 106 KİB vardı daha 50 tanesine baktım, geride 56 tane daha var sıfırlayayım, gelirim
bence çok güzel olmuş yorumların katılan biri olarak yorumuna hak veriyorum senin gibi düşünüyorumOff dayanamadım yaptım valla
Umarım kalp kıracak bir yorum yoktur .Olduysa da affola
Sonuç olarak bu tarz yarışmalara katılmak başlı başına cesaret işi . Herkese tek tek tebrikler o yüzden .
Bizimkisi laf olsun torba dolsun diye eleştiri , muhtemelen göndere basınca pişman olacağım ama bu kadar yazdım yahu , göndermezsem de bana yazık
1 numara , hafta sonu kahvaltısı için rahat bir tercih . Elbisenin ve çantanın desen uyumunu ve yine bottielerle çantanın uyumunu doğru tercih bulamadım .
2 numara , yine son derece konsepte uygun , rahat ve sade bir tercih .Çizme rengini kombin içinde uyumlu bulmadım sadece.
3 numara , gündelik rahat bir kombin . Pantolonu dar ve ana tema olan botları yanlış tercih buldum .
4 numara , çanta tercihini kıyafet tarzına uygun bulmadım . Deri ceketin altındaki trikoyu farklı renkte seçip botları patlatmasını tercih ederdim .
5 numara , genel olarak özellikle ceketli halini beğendim . Sadece tona ton devam eden kombinin belki farklı renk bir çanta ile ya da aksesuar ile renklendirmesi gerekirdi .
6 numara , genel uyum içinde deri etek varken deri eldiven seçimi dışında gayet hoş, son derece şık bir kombin olarak gördüm , lakin benim için hafta sonu kahvaltısı için fazla iddialı.
7 numara , beğendim , hatta epey beğendim . Özellikle ceketli halini . Diğer fotolar , bluzun sırt dekoltesi gibi detaylar benim tercihime göre yine kahvaltı için biraz iddalı geldi sadece .
8 numara , çok beğendim . Hem genel olarak tarzıma yakın bulduğum için hem de konsepte uygun bulduğum için . Özellikle altını çiziyorum , ana tema bot ve çanta olan bir yarışmada botlarının temiz ve boyalı oluşu benden çok artı aldı . Çantada çok başarılı bir tercih olmuş.
9 numara , bu kombinde gayet rahat ve spor . Pantolon boyu kullandığı botlara göre kısa . Topuk gözükmemesini tercih ederdim . Çantada daha göz alıcı seçilebilirdi.
10 numara ,göz yormayan bir kombin . Daha iddialı uzun çizmelerle tayt kullanılmasını seviyorum genelde . Çantada sorun yok ama şifon gömlekte bir şeyler ters sanki.
11 numara ,karnaval gibi bir kombin . Parçalardan en az ikisinden vazgeçmeliydi . Hepsi bir arada olmamış . Tek tek bakıldığında hepsi tamam ama bir arada fazla karmaşık . Tayt yerine skinny Jean ve düz bir çanta çok şeyi değiştirirdi bence .
12 numara ,ikinci oy hakkımı maalesef bir hata sonucu kullanamadım . Verebilseydim 8 numaradan sonra tercih edeceğim kombin olacaktı . Son derece sade , uyumlu ve başarılı buldum .
13 numara ,Bu kombini de beğendim aslında . Tek gözüme batan ceket rengi ya da modeli oldu . Ha bir de etek boyu . Ya bir tık daha kısa ya da uzun olmalıydı .
Yok yorulmadım da öyle bir hızlandım ki, kibler çok azaldı, bitince kendimi durdurmamaktayım korkuyorumAbla bugun kib yagmuruna tutuldun harbidenyoruldun mu ablam