- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ben numarama bile bakmıyorum en az puan alanlardan biri benim zaten :)Yeni isimlerle daha da renkleniyor iste yarismamiz ne guzel.. :)
En guzelide oylama topigi..
Gozlerimi dort acip izliyorummm :)
Tamm canım zaten katılmayı çok istiyorum hareket oluyor,Gecmis olsun canim benimde yurumekten artik tabanlarim zonklar oldu..
Bak daha vakit var hazirla bir kombin kayil be kuzum maksat eglenceee
Canim gecen bende de oldu fena halde kabardimm. Resim atayim da bak. Bu sekilde mi kabarikliginTamm canım zaten katılmayı çok istiyorum hareket oluyor,
Ya bu ne alerjisi anlamadımki doktorlarda grevde diye gitmedim kaşınıp duruyorum Yüzüm kabardı boynum sırtım bi acayip
Sans sizden yana olursa belki bu sefer olur haaa ne dersin :)ben numarama bile bakmıyorum en az puan alanlardan biri benim zaten :)
bu seferde olmaz :) oy verenlerınde vermeyenlerinde canı sağ olsun. beğenseler verirler demek ki beğenilmemiş tarzımSans sizden yana olursa belki bu sefer olur haaa ne dersin :)
Teşekkur ederm canm:)her zaman iddialılar arasında oluyorsun :) görür görmez tanıyorum artık
yeni katılımcılar renklendiriyor :)Teşekkur ederm canm:)
Evet tanınıyor ben de çoğu kişiyi tanıyorum hemen:))
Margaaaa 24 u muydu kiz
1-01.05.2015 saat 22:13 ile 24.05.2015 saat 22:13 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksinizMargaaaa 24 u muydu kiz
Gözümüze mi sokuyon1-01.05.2015 saat 22:13 ile 24.05.2015 saat 22:13 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz
kalmadı kalmadı merak etmee :)Buralar cok bos kalmid burada mi takilsam artik
kalmadı kalmadı merak etmee :)
Sana git diyooHA burdan git diyon yani tamam giderimH
Sana git diyoo
Gel Kiz yamacimaa
Gel kız harbinin yanına gidelimGeldim tatli kizim herkez bana gard aldi
Birileri anlmasiz yere kibler
Birileri git der
En sonunda uyelik iptali yapttcam tümden kurtulcaklar
Gözüm görmüyor ki zaten seniGel kız harbinin yanına gidelim
Marga yi tek edelim
Yaramazlık mı yapıyorsun bakayım senGeldim tatli kizim herkez bana gard aldi