- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
okul gezim vardı sonrasında birazda ben gezdim derken pek görünmez oldum.Haha superr :)
Nerelerdesin senn
hala hazır değil misin?offf poffff ben katılamıcam galiba
Ben olmasam olur mu yaaokul gezim vardı sonrasında birazda ben gezdim derken pek görünmez oldum.
sen neler yaptın var mısın yine? :)
Hayır değilimhala hazır değil misin?
Bence katilmalisinnnn :)ben katılmadım kız
yoksa işniz zor
sondan birinciliği elinizden bırakmam
Bilemedin ki bilemedin kiibenim tahminim 18 kişi diye :))
bu hanımlardan
7 si iddialı
6 sı eksik kombinli
4 ü harika
1 ise birinci :)
her zaman iddialılar arasında oluyorsun :) görür görmez tanıyorum artıkBen olmasam olur mu yaa
Kendimi durduramiyorum katılıyorum
Yetisir yetisir :)Hayır değilimAklımda bişey var bi türlü yapamadım acele etmeliyim belki yetişir
senin kadar bilemem kuzu :))Bilemedin ki bilemedin kii
Bende bildiklerimi unutuyorum ama haha :)senin kadar bilemem kuzu :))
hadi giyin bişiler illa ki kazanmak değil ki eğlencesi var :) yoksa ben ne edeyim kaçıncı yarışmam hep sonlardayım :)Hayır değilimAklımda bişey var bi türlü yapamadım acele etmeliyim belki yetişir
Valla Marga sana elini veren kolunu kaptırıyor daha spor varYetisir yetisir :)
Gecmis olsun canim benimde yurumekten artik tabanlarim zonklar oldu..Valla Marga sana elini veren kolunu kaptırıyor daha spor varbugün yapamadım alerji çıkardım kaşınıp duruyorum
Haklısın canım istediğimi yapamazsam giyerim bişeyler olur biter benim içinde maksat eğlencehadi giyin bişiler illa ki kazanmak değil ki eğlencesi var :) yoksa ben ne edeyim kaçıncı yarışmam hep sonlardayım :)
istisnasız tanıdığım 5 kişi oluyor hatta bu yarışmalar sayesinde 8 doğru tahmin yapabiliyorum artık bir kaç tanede şüphelendiğim oluyor :) bu yarışmaların birde bu yönü var polisiye gibi oluyor
dur olayı kızıştırayım maksat eğlence, ödüller şahane :)Haklısın canım istediğimi yapamazsam giyerim bişeyler olur biter benim içinde maksat eğlence