- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Otomatik cekebilir veya aynadan cekebilirsinizKatılmak istiyorum fakat fotoğrafımı çekecek birini bulamadım herkez çok yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otomatik cekebilir veya aynadan cekebilirsinizKatılmak istiyorum fakat fotoğrafımı çekecek birini bulamadım herkez çok yoğun
Ne yapayim harbisim kendime gelmeye calisiyorummmmNerde o bitli margarin
Senin yeni askin tatlibikaz olmus kulagima geliyor..margayı bugun yatırdım kucagıma bıtlerını ayıkladım . marga beızı duyarsaa şişlerr şişlerrr
benm saçlarım bonus değil ki saç kurutma makinasıyla havalandırmıştım sadece ama sen bitlisinNe yapayim harbisim kendime gelmeye calisiyorummmm
Ayrica o bonus kafanla bana bitli demeye utanmiyor musunnnn hih
Selammmm
sen benım ılk askımsınn ..ılk goz agrımsın bıkeremmSenin yeni askin tatlibikaz olmus kulagima geliyor..
slm Huy Meselesi EnHarbiKizbenm saçlarım bonus değil ki saç kurutma makinasıyla havalandırmıştım sadece ama sen bitlisin
mendılı kaptrmaz ovah vahhh marganın başı,halay başı oldu demek
delıloy delıloyy gurbaney ahey ahey aheyyahahahaha şöyle mii
selam yavru ceylanım naber
ıyıyım dadlusum senden nbrselam yavru ceylanım naber
bende iyiyim oturuyom iş yerindeyimıyıyım dadlusum senden nbr
kolay gelsın canımmbende iyiyim oturuyom iş yerindeyim
gel de azcık yardım etkolay gelsın canımm
kız ben daha cok ıslerı karıstırırım nerden baslımm soylee gelınlık deneyenlere kıskanclıgımdann ıgneyı saplarım benngel de azcık yardım et
Vaaaaaaaykız ben daha cok ıslerı karıstırırım nerden baslımm soylee gelınlık deneyenlere kıskanclıgımdann ıgneyı saplarım benn
Vaaaaaaay
Kuma haaaa
Nerelerdesin sen nerede resimlerinnn
Gunaydinnnn :)Gunaydinnn.