- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de katılıyorum yarışmaya, açılınnnn
Gönderdim fotolarımı
Gönderdim fotolarımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katılıyorum yarışmaya, açılınnnn
Gönderdim fotolarımı
Yerimi kaptırmam cınımkız bak sondan birincilikte yarış yaparım senle ii düşün bidaha rakiben burada
kız bak sondan birincilikte yarış yaparım senle ii düşün bidaha rakiben burada
ben mi yok be canımSizin sondan birinci olacağınızı hiç sanmam. Bahar kombinlerinde baya iddialıydınız.
ben mi yok be canım
Norwem katıldın mı?kız bak sondan birincilikte yarış yaparım senle ii düşün bidaha rakiben burada
Sende bizimle misin :)Norwem katıldın mı?
Pinoliiiii sende katilcak misin canim :)Valla ben iltifat olsun diye söylemem kimseye. Hele inanmadığım bir şeyi hiç söylemem. Gayet zarifti. Mütevazi olmaya gerek yok.
Sen hep ol ya yasminimmmYerimi kaptırmam cınım
Bak yaaaa iplemiyosun beni kusersem gorursun gerci olmaz kusemem yoksa mimari guzelliginden mahrum mkalirimyok kız avakado yeşili giyceğimi demem merak etmee
Gosteririm canim benim :) ev hali ama.. oyle suslenerek cekmedimsaçınımı kesytinnnnnn bana da bana da göster
İnşallah ama beklediğim bir parça var eli kulağındadır geldi gelecek He onu belki kullanırım belki kullanmam ama birkaç farklı kombin yapıp elemek istiyorumSende bizimle misin :)
Yokluğum belli oldu di mi bahar kombinlerindeSen hep ol ya yasminimmm
Tamam canim bekliyorumm seni de :) eglenceli bence digerlerinden cok daha farkli bi yarisma olcak :)İnşallah ama beklediğim bir parça var eli kulağındadır geldi gelecek He onu belki kullanırım belki kullanmam ama birkaç farklı kombin yapıp elemek istiyorum
Ayyy sormaaa soranlar oluyor seni de katildi mi katilmadi mi diye : )Yokluğum belli oldu di mi bahar kombinlerinde
Gediklisi olduk yarışmaların ama elde var sıfır Bu kez hiç özenmedim zaten, özenince daha az oy alıyorum vallaAyyy sormaaa soranlar oluyor seni de katildi mi katilmadi mi diye : )
Davet ediyoruznama katilan yok hih just hanim nerelerse acabaaa
Pinoliiiii sende katilcak misin canim :)
Aynen ben de renkli mi giysem, beyaz mi giysem, bol paça mı giysem karar veremiyorumYa biraz tırstım ama katılacağım büyük ihtimal. Kararsız kaldığım 3-4 kombinim varRenkli kot mu giysem, yırtık kot mu karar veremiyorum. Bir de ayakkabı sorunum var.
Şu an en önemli sorunum bu. Renkli giyersem de çok iddialı renklerim var Senin paylaştığın çamaşırlar gibiAynen ben de renkli mi giysem, beyaz mi giysem, bol paça mı giysem karar veremiyorum