- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Neden değil yöneticiler katılamıyomuu ..bu yarışma tam benlikmiş de katılmam söz konusu değil..
bende bakarım öyle katılanlara:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden değil yöneticiler katılamıyomuu ..bu yarışma tam benlikmiş de katılmam söz konusu değil..
bende bakarım öyle katılanlara:)
yok katlıyorda bir yığın laf edilir şimdi. gerek yok.Neden değil yöneticiler katılamıyomuu ..
Laf edenleree gelsinn..yok katlıyorda bir yıoğın laf edilir şimdi. gerek yok.
NolduuOffff ya istediğim kombini nasıl yapıcamki hiççç keyfim yok
Hiç değilse da vakit var ozamana kadar düzelirim heralde
Selaaammm
Sen sütlü nuriye'nin sahibi olan gacısın di mi?
Ivit onca zamandır forumdayim,sütlü nuriyeyi yapali 1 ay oldu,sayesinde tanindimSen sütlü nuriye'nin sahibi olan gacısın di mi?
Ne sutlu nuriye mi nerdeee bayilirimIvit onca zamandır forumdayim,sütlü nuriyeyi yapali 1 ay oldu,sayesinde tanindim
Kız sayesinde 1. Oldum. Oylamada görmedin miNe sutlu nuriye mi nerdeee bayilirim
iki dakika yemek bolumunu biraktim ne tatlilar kacirmisim yaaaa
Anammm yokkk gormedim dur bakim kizzz anam agzim sulandi allahtan cocuklari memeden kesdim heeeKız sayesinde 1. Oldum. Oylamada görmedin mi
Hahahah isteseydin gonderirdim ki ben sanaAnammm yokkk gormedim dur bakim kizzz anam agzim sulandi allahtan cocuklari memeden kesdim heee
biyerim sisecekti
ayyyy ne guzel tatlilar olmus emmeee ben katilicaktim kacirdim tatliyida yapmistim yukleyemedim.Kismet artik dunya lezzetleri bana gore degil daha turkiyemin lezzetlerini bitiremedim ben kiz ama kot kombinim hazirHahahah isteseydin gonderirdim ki ben sana
Aynen ya daha kendi yöremizinkini yapamazken ne işimiz olur dünya mutfagiylan vayyy sende mi katiliyosunnn. bu defa katılım baya olcak sanırım,seçmek bizim içinde zor olacakayyyy ne guzel tatlilar olmus emmeee ben katilicaktim kacirdim tatliyida yapmistim yukleyemedim.Kismet artik dunya lezzetleri bana gore degil daha turkiyemin lezzetlerini bitiremedim ben kiz ama kot kombinim hazir
Ivit onca zamandır forumdayim,sütlü nuriyeyi yapali 1 ay oldu,sayesinde tanindim
Içim rahatladi suanYok yok ben seni nickinden de tanıyorum
ay nasil.yapsam bilemedim hafif bir mont olsami tshir mu gomlek miii ayyy deliricimm kizlar fikirrr verin banaaa