- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kot gomlek ve canta ile ilgili bisi yaziyormarga yazdırdın barı okudun mu ornegın madde 13 te ne yazıyorr
Pardon yazdirdin derkenmarga yazdırdın barı okudun mu ornegın madde 13 te ne yazıyorr
yaşa kız cımcıme ..pinti anacım bu margaa pintiii
kızıamm ben kroyum emme para bende dıyom ınamıyon kı .. uzunca yorum yaptım okuu .. 15 kısıye yayİşte komse senin gbi hem kro hemde eli bol olamiyor
Hahahahakızıamm ben kroyum emme para bende dıyom ınamıyon kı .. uzunca yorum yaptım okuu .. 15 kısıye yayo mektuplar gıbı hatırla vardı bı ara cocukken yaa bu mektubu 15 kısıye dagıtlar Huy Meselesi sende dagıt anacım
Kro dedi kiza yaİşte komse senin gbi hem kro hemde eli bol olamiyor
aynen margıs bana kro dıyo .. her topıkteeKro dedi kiza ya
Ya ben yeterince agladim bugun mendil kalmadi diomaynen margıs bana kro dıyo .. her topıkteenerem kro arkadaslar benım .. yazlık ayakkabının ıcıne beya corap gıymıslıgımde yok ama mendıl getır margii
Sen benim kankama kro diyemezsinBak gene arabozucukuk yspiyor
aynen margıs bana kro dıyo .. her topıkteenerem kro arkadaslar benım .. yazlık ayakkabının ıcıne beya corap gıymıslıgımde yok ama mendıl getır margii
Kus gibi hafifim ben yaaa dime oyleHuy Meselesi evde yok dıye markete mı gıttın getırmee tamam cimcimegfb ne elı agır kız su margıı yaa dmi kız .
Sen benim kankama kro diyemezsin
sago varol margımm sende olmasann omzuna yaslanabılır mıyımm margımKizimmmmmmm alt nickinde yaziyordu ben napayim alala:rolleyea:
komılı yag gıbısın hafıfım hafıfsın hafıfKus gibi hafifim ben yaaa dime oyle
Sizi muneye sikayet edicemSus konusma
neyın varmıssss gecmıs olsun umarım kotu bısey degıldırrrrrHastahane serumlarından sonra tekrar buradayımmmmm
İyi geceler kızlarrr, konsept düşünüldü mü ?