• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
neyın varmıssss gecmıs olsun umarım kotu bısey degıldırrrrr:KK17:
Dizanteri kapmışım canım. Serumlar iyi geldi. Uzun zamandır böyle rahatlık yaşamadım. :)
Bu arada senin profilindeki bayanı gözüm bir yerlerden ısırıyor ama neredennnn ? İsmini hatırlayamadım ama kardeşim hasta :D

Dizanteri kapmışım canım. Serumlar iyi geldi. Uzun zamandır böyle rahatlık yaşamadım. :)
Bu arada senin profilindeki bayanı gözüm bir yerlerden ısırıyor ama neredennnn ? İsmini hatırlayamadım ama kardeşim hasta :KK70:
kendal kızz :)) neyı var gecmıs olsun

Merhabaaa:KK24:
keyifler nasıl? Oylamalardan, gelen eleştirilerden memnun musunuz?

Geçen gelişimde kuşlarım için birtakım taleplerde bulunmuştum ama benim hınzır kuşlar ilgi alakadan şımardıkları için artık yorumlarıma Kokoş hanım iştirak edecek, biz ona Kokoşimo'da diyoruz çünkü o bir Uzakdoğu asilzadesi, o bir prenses, o bir moda ikonu:KK70:

Eki Görüntüle 1543482

Eveettt, şimdi gelelim yarışmacılarla ilgili görüşüme, bakın baştan söylüyorum, darılmaca gücenmece yok, hem yarışıyor, hem eğleniyoruz kendi aramızda:21:

Hepinize başarılar, bol şanslar diler, yarışmaya gösterdiğiniz ilgi ve yarışma cesaretini gösterdiğiniz için tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:

1 numara:
Çantanızı beğendim, kolunuzdaki boncukları da ama her ne kadar giydiğiniz pantolonun yan şeritleriyle üstünüzdekini kombinlemeye çalışsanızda pantolon renginize koyu üstünüzdeki de koyu, çok boğmuş gibi geldi bana, ayakkabılarınızda bu kotla olmamış, daha dar streç ve açık kotla daha uygun olurmuş.
Üstünüzdekiler ayrı ayrı düşünüldüğünde hepsi hoş aslında ama sanki bu parçaları başka kıyafetlerle kombinleseniz daha iyi olur gibi:KK66:

2 numara:
Bluzünüzün, kotunuzun tonunu sevdim, bluzü kullanım tarzınızı da beğendim, sanki belde kemer olsaymış gibi.
Ayakkabılarda tamam fakat çantanız renkli ve desenli olsaymış keşke, böyle çok renksiz olmuş sankio_O

3 numara:
Üstünüzdeki tunik, kotunuz, ayakkabı seçiminiz valla süper çok sevdim, çok tatlı olmuşsunuz, birtek çantanıza takıldım, tunik desenli çanta desenli göz yoruyor bana göre, çanta da sade olsaymış valla tadından yenmezmiş:-)

4 numara:
Sizi eleştirecek bir yan bulamadım, kot bluz, ayakkabı, çanta, hatta takılan kolye bana çok uyumlu geldi:KK51:

5 numara:
Tişört, kotunuz, üzerine giydiğiniz kot gömleğiniz ve ayakkabılarınıza birşey demiyorum, sonuçta kotla spor bir kombin yapmışsınız ama takılarınız bu spor görünümle çok tezat.
Kullanılan kolye tişörtün yaka kesimi falan düşünülünce zaten yanlış bir boy ve klasik kaçmış.
Böyle desenli bir tişörtte kolye kullanmak yerine bileklerinizi spor takılarla doldursaydınız, bir spor Çanta, saçlar tepeden toplanmaya müsait, şöyle güzel bir at kuyruğu güzel olurmuş:KK66:

6 numara:
Bluze ba-yıl-dımmmm:KK68: kotunuz, çantanız, ayakkabınızı beğendim lakin o bluzü spor giyim için kullanacaksanız bu kotla kullanmayın yazık olur, spor abiye kotlar var, ben bayılıyorum onlara, pul işlemeli oluyor, öyle bir kotla sanki daha süper olur gibi, yani ben olsam öyle kullanırdım.

7 numara:
Kot ve bluz okey, çokta yakışmış size ayakkabıları da çok seçemiyorum ama bir gariplik göremedim onlarda da, yalnız ben Çanta ve kolunuzdaki takıya takıldım, çantaya renk olarak birşey diyemeyeceğim, renkte sorun yok belki ama model olarak mı olmamış nediro_Obilemedim, bilekliğinizi de üstünüzdeki kombinle bağdaştıramadım, kotun tonlarında veya veya canlı renklerde rengarenk birkaç parça takı mı taksaydınız acaba?

8 numara:
Tümüyle spor bir kombine o çanta klasik kaçmamış mı ki? Genç kadınlar çantaları böyle takmamalı, ben bu takıp tarzına takığım, çanta omuzda daha iyi durur.
Gözümden kaçtığını sanmayın, boynunuzdaki görüntü olarak beni yanıltmıyorsa asker künyesi galiba, hayırlı teskerelerrr:KK66:

9 numara:
İşte buuuu, beğendim, bayıldım, çok güzel buldum, şahanesiniz:KK8:

10 numara:
Ayy bayılazaammm :KK42:kot, bluz, takı, çanta ayrı ayrı iyi parçalar ama o bluz o kotla olmamış, düşük bel kotla kullanılmalıymış, bluzün Göbek kısmındaki dantelinin ve modelinin bir esprisi kalmamış, ayakkabılar o kombine uymamış, bileklerinizi kesmiş, Takı bu Kıyafet için uygun değil.

11 numara:
Kotunuz üstünüzdeki kısa ceketle aynı tonlarda olsaymış diye geçirdim içimden, sanki üstünüzdeki tunik daha bir gösterirmiş kendini, birde çantayı kombininize göre klasik ve büyük buldumHoppa

12 numara:
Kotunuzun tonu, bluz, tarz olarak spor olmuş, iyi olmuş ama ceketin tonu biraz daha koyu mu olsaydı:KK64:
Yüzüklerinizi beğendim, değişik bir hava katmış, kolye de diğer takılar düşünülünce evet gayet uyumlu ama sanki sönük kalmış gibi, yüzükleriniz kadar dikkat çekici durmuyor, onu yerine altın rengi birkaç sıra zincir daha iyi olurdu gibi geldi bana.

13 numara:
Eğer kombininiz bu olmasaydı o çantaya kesinlikle büyük derdim ama garip bir şekilde kıyafetinizi tamamlamış buldum:-)
Çantayı tutuş şeklinizi de sevdim, omuzda değilse bu şekilde takılması gayette uygun.
Birtek kollarınızın boş olmasına takıldım, biraz rengarenk bileklikler takıp kıyafete hareketlilik katsaydınız keşke.

14 numara:
Vaauvvv Fit bir vücut, yüksek bel pantolonla bu fitlik vurgulanıp pantolonun rengine çok yakışacak ve uyumlu olacak bir gömlekle şıklık tamamlanmış, tam çıtıpıtı bir kız tarzı, saçlarda toplansaymış offf offf süper olurmuş, bu kombinle bir dahakine Saçları tepeden toplayın, ayrı bir hava katacaktır:KK66:

15 numara:
Üstünüzdeki herşeyin tonunu çok beğendim, çok canlı ve güzel renkler fakaattt keşke o tatlı şeker pembesi ayakkabı ve çantayı kotunuzla kombinlerken üstünüzdeki farklı birşey olsaydı, hem çok rengarenk olmuşsunuz hemde o üstünüzdeki sizi iri gösteriyor, aslında kol ve bacaklara bakınca narin birisiniz lakin o üst kesiminden mi modelinden mi bilemedim ama size göre değil:KK43:
Şal baş örtünüzü de üstünüzdeki yüzünden sanırım boynunuza fazla dolaşmışsınız boyun kısmı haddinden fazla kalın durmuş.

16 numara:
Gömleğiniz, kotun tonu ve kesimi, içinize giydiğiniz body, çanta hepsi güzel, yalnızca ayakkabınız sanırım üstteki bantları yüzünden olsa gerek bu kombinde benim ne işim var der gibi durmuş, kot altına topukluyu bende seviyorum ama bantları olmasaymışta sade bir görünümü olsaymış daha iyi olurmuş bence:KK66:

17 numara:
Bu hatunu sevdim, kullandığı tonları, tarzını beğendim:-) Fıstık gibi olmuşsunuz yahu, sadece o üstünüzdeki direk belden büzmeli mi yoksa belde büzdüren siz misiniz, yani isterseniz kalça da büzülebiliyor mu, onu merak ettim, eğer kalçada büzülüyorsa mutlaka öyle de deneyin bir kere, ben bu tip bluzlerde kalçada büzdürüyorum, öyle daha güzel duruyormuş gibi geliyor bana.

18 numara:
Spor şıklıkla klasikliği bir arada kombinler tarzımı ortaya koyarım diyorsunuz, iyi de ediyorsunuz, güzel durmuş ama o fular boyundayken saçlar üstüne savrulmasaymış, toplansaymış, kollara da birkaç bileklik takılsaymış ne iyi olurmuş:-)

19 numara:
İşte sapsadeeee bir kombin :-) kollar boşş, tişört kotun üstüne çıkarılmış, orda bir Beşik görüyorum sanki, hmmm bu taze bir anne, sağlıkla büyütün bebeğinizi ama doğum kilolarını saklayacağım diye tişörtü kotun üstüne atmayın, anneliğin gururu o birazcık göbek:KK66:

20 numara:
6 numaraya söylediklerime benzer şeyler söyleyeceğim size de, bluz, pantolon, çanta ayakkabı hepsi güzel ama o kotla o bluz olmamış, ayakkabı da o yırtık kota klasik kaçmış, o bluzü yine bir kotla kombinleyin ama o kot bu kot değil, Ajda Pekkan'dan bu konuda feyz alın biraz :-)

21 numara:
Şeker şeker şepşeker, bluzün göbek detayı hakkıyla verilmiş, üstteki hırka açık pembe tonlarda buklet sanırım, yakışmış, kot ve ayakkabı güzel durmuş, çanta farklı olabilirmiş ama olsun, yine bilekler boş, bileklere bileklere vuracağım, niye boş onlar :KK59:
Enemmmm..iyiki ben katilmamisimm bana diyecek bisi bulamazdin tarzdim bennn tarz...:KK76::KK76:

Ben de tikka, norw ve tatlı kızı tanıdım sanırım. Bir de en harbi kızo_O

tatlım dun okudu yazacaktım alıntı yaptım .. mesaj gırmedı :mad: sinir olup cıktım telden gırınce sıkıntı ... Tikkabilla Tikkabilla senı hıc gormedım tıkka sadece tahmın edıyorumm dıger fotolarını gordum moda da ordan ve tutturuyorum :KK70: kulagına soylımm ıstıyosan kacsın :KK70:
norvcumm sen ne yazmıstın unuttum :KK70:

Sadece geçen yarışmaya katıldım, orda fotoğrafım var sadece nirden biliyonuzzz beniii? Dionee sen de var mısın?

Ben de norweyi, luneyi ve tatlıkızı tanıdım. Bizim tayfayı yani :KK70: Tanımasam ayıp olurdu.

Back