En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Ben de tikka, norw ve tatlı kızı tanıdım sanırım. Bir de en harbi kız

Dionee alıntı aldın ama
kızz bu ne bişi yazmamışsın
tatlım dun okudu yazacaktım alıntı yaptım .. mesaj gırmedı sinir olup cıktım telden gırınce sıkıntı ... Tikkabilla senı hıc gormedım tıkka sadece tahmın edıyorumm dıger fotolarını gordum moda da ordan ve tutturuyorum kulagına soylımm ıstıyosan kacsın
norvcumm sen ne yazmıstın unuttum

öyle evet sürekli seni görüyor bu kız
margıs evet yanımda sakız cıgneyene sınır oluyorum .. cıgnesınler amaa cok cok sessız .. agızlarını az kıpırtarak .. cak cuk oldu mu sınır oluyorumm .. cok rahatsız edıyo benı .. hatta bırını uyardım hıc tanımıyodumm .. bı kerede bulundugum yerı dgıstırdım otobustee

ablacımm dılıne saglık elıne saglık uzunca yazmıssın, dıger yarısmalara yazmamanın acısını cıkartmıssınn .. guzel yorumların ıcın tskler munerellam..

ablacımm dılıne saglık elıne saglık uzunca yazmıssın, dıger yarısmalara yazmamanın acısını cıkartmıssınn .. guzel yorumların ıcın tskler munerellam..
Yemek yarışması içinde söz verdim burdan, gitmezsem domates atarlar
Yazmıyorum yazmıyorum, bir yazıyorum kısa deneme yazıları gibi

acık renk ıspanyol paca pantolonu sevdım ust kısmının sarması da guzel.
beyaz tenıne de o gomlek bluz cok yakısmıs .. kotla cok uyumlu duruyor ..baharada uygun
o tarz ceketden ben de kullanıyorum pembenın tonu da açmıs tenını .. saçlarıı fızıgıde masallah dedırtıyor .. ayakkabı canta uyumuna dıkkat etmıs
keske bı kucuk bı kolye ya da boncuktan cıvıl cıvıl bı bıleklık olsaymıs ama yıne de oy vermememı engellemıyor bu durum benım oyumm21 numaraa
cok guzel tasımıssın ..

ayrıca ozur dıleyerek soyluyorum 9 numaranın pantolonunun durusunu begenmedım .. düğmesının ust kısmını öyle anlatayım ..
ayrıca pantolon koyu sankı ıcıne gıyecegı de koyu olsaydı daha ıyı mı olurdu bılemedımm . ben oyle gıyerdım belkı .. dar paca tercıh etmelıydı .. o takılar yerıne uzun tek bı kolye takabılırdı .. ben o kolyelerı sevemıyorum .. oyle daha hos olurdu takılar koyu ust koyu .. pantolon koyu renk bogmus (yuksek oy almıs dıye yorumlamak ıstedım )

herkese basarılar son gun de olsa

17 numaraa sen de cok asil duruyorsunn bu aradaa
----
oyum 21 numaraa

20 numaranın pantolonu cok hos .. ama spor
bluz daha şık kacmıs
mune ablanın da dedıgı gıbı taşlı kotlardan ya da duz klasık bı kot olabılırdı .. ama pek bı guzel fızıgın .. pozlarında cok guzel
o pantolna o ayakkabıyı yakıstıramadım onun ayakkabısı degıl sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…