- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hahahaha koptum ya ödemeli mi atsınyuzsuzluge vur ödemelı at cımcımee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha koptum ya ödemeli mi atsınyuzsuzluge vur ödemelı at cımcımee
Sen dioneye yazmışsın ama okurken aklıma geldi kır düğünü davetli konsepti olabilir :)Hey dostum senden de konsept önerileri alayım
Değerlendirmeye alıcaz hepsini , başka neler olabilir :)Sen dioneye yazmışsın ama okurken aklıma geldi kır düğünü davetli konsepti olabilir :)
ay margım bana mı yazmıss Huy Meselesi hmm dusuniciğiimm elbıse olabılır mıı ki .. kır dugunu konseptı de olur :)dayd guzel dusunmussunnSen dioneye yazmışsın ama okurken aklıma geldi kır düğünü davetli konsepti olabilir :)
Niye kimse benim düşüncelerimi sormuyoray margım bana mı yazmıss Huy Meselesi hmm dusuniciğiimm elbıse olabılır mıı ki .. kır dugunu konseptı de olur :)dayd guzel dusunmussunn
Değerlendirmeye alıcaz hepsini , başka neler olabilir :)
Vay vay vay yaratıcı şeyler çıkıyor başka başka :)Yaz geliyor ya . Plajda aksam eglencekeri ixin giyilecek seyler olabilir
aynen margı .. kazen abii arar .. uyelerıne bı guzellık yapar boylede hatta kontor transferı de yapsın aradaHahahaha koptum ya ödemeli mi atsın
margı yorum yaptım ılk defaaa yarısmacıların bı kısmınıVay vay vay yaratıcı şeyler çıkıyor başka başka :)
Oldu başkaaaynen margı .. kazen abii arar .. uyelerıne bı guzellık yapar boylede hatta kontor transferı de yapsın arada
Sevgilinin annesiyle ilk yemek olabilirrrrr...başkaaa mezuniyet tören (balo değil) konsepti olabilirrr,düğün yada Nişan sonrası after party olabilir...Değerlendirmeye alıcaz hepsini , başka neler olabilir :)
bende şimdi sana diyim mi niye hepsini yorumlamadın diye heeeeeeeemargı yorum yaptım ılk defaaa yarısmacıların bı kısmını
sımdılık yok margımmOldu başkaa
sevgılımın annesıyle tanısmaya kot gıydım ben ustune duz bluzSevgilinin annesiyle ilk yemek olabilirrrrr...başkaaa mezuniyet tören (balo değil) konsepti olabilirrr,düğün yada Nişan sonrası after party olabilir...
ne bılım margıss yorumlım mıbende şimdi sana diyim mi niye hepsini yorumlamadın diye heeeeeeee
Sevgilinin annesiyle ilk yemek olabilirrrrr...başkaaa mezuniyet tören (balo değil) konsepti olabilirrr,düğün yada Nişan sonrası after party olabilir...
bende kot üzerime de straplez bir bluzla altımada sandalet giymiştim ya çok heyecanlıydımsevgılımın annesıyle tanısmaya kot gıydım ben ustune duz bluz
ister yorumla ister yorumlama tatlım sen nasıl istersen :)ne bılım margıss yorumlım mı
Kıyafet mi olmak zorunda konsept? Ayakkabı konsepti de olur aslında..Hepsini değerlendirmeye alıcam , yalnız şu var..
Konsept belirken herkesin uyabileceği bir konsept olmasını göz önünde bulunduralım :)
Evet canım kıyafet, ayakkabıya ben bakmıyorumKıyafet mi olmak zorunda konsept? Ayakkabı konsepti de olur aslında..