En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Yaparsın tabi crus :) niye yapamayasın. çok sessizsin bu aralar sana müzik atmıyorum diye küstün mü bana bakayım
Eveet : ( küstüm sana ben müzik hastası bir insanım çoğu müziği arkadaş tavsiyelerinden keşfediyorum.. Senin de bana önerdiğin müzikler tiryakim oldu resmen.. :)) bu arada hala bekliyorum gülüm

Eveet : ( küstüm sana ben müzik hastası bir insanım çoğu müziği arkadaş tavsiyelerinden keşfediyorum.. Senin de bana önerdiğin müzikler tiryakim oldu resmen.. :)) bu arada hala bekliyorum gülüm
Bak şuan ben bu müziği dinliyorum seninle paylaşayım ..
Derindir sözler :)

Bir dinle bakalım :) beğenecek misin

muhteşemmm :)) ingilizce de var mı ? birde daha da acıklı varsa :)) çok ihtiyacım var bu sıralar :) umarım sana zahmet vermiyorumdur :)
Niye acıklı şarkılara vurdun bakayım kendini hayırdır :) aşk acısı mı çekiyorsun dökül bakayım.. dertleşelim biraz

Niye acıklı şarkılara vurdun bakayım kendini hayırdır :) aşk acısı mı çekiyorsun dökül bakayım.. dertleşelim biraz
Aşk acısı çekmiyorum ama anlam veremediğim duygu var içimde.. Hayatımın aşkını buldum bunları dinleyip onu düşünüyorum :)) Bu arada uğruna öldüğüm bir gerizekalı vardı hatırlarsan şimdi Allah'ım ben buna mı aşık olmuşum diyorum.. :)) Allah'ın belası pislik. :)) Kısacası sevgilim için isteklerim:)) şarkı dinledikçe sevgilim aklıma geliyor çok seviyorum onu hayal falan kuruyorum bazen öyle işte gülüm

Hayatının aşkı ile şuan birlikte misin..
Geçmişi fazla takmayacaksın kafaya ya , insanın yaşı ilerledikte düşünce yapısında büyük değişiklikler oluyor..

Hayatının aşkı ile şuan birlikte misin..
Geçmişi fazla takmayacaksın kafaya ya , insanın yaşı ilerledikte düşünce yapısında büyük değişiklikler oluyor..
Evet şuan birlikteyim hayatımın aşkıyla :)) Çok haklısın valla geçmiş geçmişte kaldı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…