En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Yorgunum ablacim dinleniyorum oyle siteye bakiyorum :)
marga benim yarışma birincim sensin ama bizimle uğraşarak emek verdin o kadar topik gezdin link bıraktın çok çalıştın azıcık dinlenme olsun sana emeğine sağlık hiç gerek olmayan şeyler yapılmış üzücü bir durum aklıma şey getirdi bu bazı insanlar sanal hayatla gerçeği ayıramıyor sanırım güzelim yarışma yine gitti bende bir ağız tadıyla sonuncu olamadım ya

Dionee yarışamda 6 numaraydım canım aceleye gelen bir kombindi zaten çok iddialı değildim de ağız tadıyla sonuncu olamadım bir yarışmaya katılayım eğleneyim demiştim bir geldim sonuçlara bakmaya topik kapanmış nasip değilmiş bu arada senin kombin çok güzelmiş beğenmiştim seni

Bu yarismaya yarismacilar , bu sayfaya gelip oy verenler, butun kombinleri yorumlayanlar vs herkes emek verdi canim.

Canimiz sagolsun. Yine olsun yine en titiz sekilde ilgilenirim hepinizle..

Guldurdun beni kiz :)

Bu yarismaya yarismacilar , bu sayfaya gelip oy verenler, butun kombinleri yorumlayanlar vs herkes emek verdi canim.

Canimiz sagolsun. Yine olsun yine en titiz sekilde ilgilenirim hepinizle..

Guldurdun beni kiz :)
emeğine sağlık diyelim ama biz ya ama sonuncu olmama ramak kalmıştı ya neyse artık başka sefere o zaman kadar 3 5 kilo daha vereyim bari benneyse ben yatmaya kaçıyorum görüşmek üzere marga

Çok naziksin canım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…