- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aksam resimler sizlerleeeeee :)Başlamadımı yarışmaa..
Bak son saatler artik katilmak isteyen varsa bekliyorummmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam resimler sizlerleeeeee :)Başlamadımı yarışmaa..
Hayirdir insallah nasil gordub kiz birinci nasil biriydi :)yarışma rüyama girdi
Hic ictin mi diye bir sor bakayim ama reklami cok sevdimmmahahah margaa yaa artık ben de o reklamda senı hatırlıcam margamm benı dusunuyomus dıyee
Bu aksam 22:15 te dayanamiycam acicam konuyuuu . Nickinden yola cikarak bi espri yapayim dedimm gunaydinnn sekerler
Hayirdir insallah nasil gordub kiz birinci nasil biriydi :)
Olsun bu nickinde cok guzelAYY Nicikimi benimseyemedim bi türlü ne diyo bu diedimde jetonum yeni düştü sosyal medyada yıllardır farklı bi nick kullanınca :))
ay yok birinciyi falan göremedim de. bi kıyafet giymişim güya yarışmadaki kıyafetim değildi. allam totom görünüyoooo diye üzülüyodum
ne yapıyorsun bebeğim senn katıldın demi... meraktasınn çatlada patla..margaaaaaaaaa
katıldım aynenne yapıyorsun bebeğim senn katıldın demi... meraktasınn çatlada patla..
valla bende meraktayımm nasıl giyinmişler napmışlarr kime oyum gidecekk..katıldım aynen
catlatıyo bu marga ya
sen katıldın mıııvalla bende meraktayımm nasıl giyinmişler napmışlarr kime oyum gidecekk..
kimmm benmiii bohem kimm ben kimmm.. ...dermişim evet katıldımmen sevdiğim giyinme tarzıdır bebemmmm..sen katıldın mııı
ayy ben de yaptım bişiler ama oldu mu bilmiyorumkimmm benmiii bohem kimm ben kimmm.. ...dermişim evet katıldımmen sevdiğim giyinme tarzıdır bebemmmm..
olmuşturrrrr.. sevgililer günündeki o resmin bitirmişti beni ahada dedim bastım oyumuu hele o arkadaki dekolten cuktu yanii..ayy ben de yaptım bişiler ama oldu mu bilmiyorum
ama ondan sonra hiç 1 .olamadımolmuşturrrrr.. sevgililer günündeki o resmin bitirmişti beni ahada dedim bastım oyumuu hele o arkadaki dekolten cuktu yanii..
bak doğru didin bende kurabiyelerden sonra birinci olamadımm şans beaaa..ama ondan sonra hiç 1 .olamadım
bakalım bu yarışmada nolcakbak doğru didin bende kurabiyelerden sonra birinci olamadımm şans beaaa..
bencede akşama ne kaldı şunun şurasında rekabet fazlaca olacak gibime geliyor..bakalım bu yarışmada nolcak
tahmınımce kişi ve daha fazla..
hadı bakalımmbencede akşama ne kaldı şunun şurasında rekabet fazlaca olacak gibime geliyor..
ikidir katılıyorum hep birinci oluyorumm .. sondan birinci bakalım bu sefer belkim 3 oy alırımm..hadı bakalımm
üzülme kızzzz :)ikidir katılıyorum hep birinci oluyorumm .. sondan birinci bakalım bu sefer belkim 3 oy alırımm..