- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sana diyorum bu tema tam senlik , senin o ince ince üfür üfür uzun tuniklerin hırkaların gözümün önüne geliyorniye editörler yarışmaya giremiyor ki,girin işte ne güzel,bu arada bende katılsammı diye düşünmeden edemiyorum güzel bir kategori olmuş.
valla bu sefer yok taraflı, yok yönetim adam kayırıyor diye sesler çıkacak. diğer yarışmalarda katılmadığımız halde böyle ithamlarda oldu.niye editörler yarışmaya giremiyor ki,girin işte ne güzel,bu arada bende katılsammı diye düşünmeden edemiyorum güzel bir kategori olmuş.
bak bende de,7 numaralı resimdeki eteğin aynısı,mor sedef bilekliğin ve kolyenin aynısının turkuaz rengi var,bu resimdeki gösterdiğin tarzı bende çok beğeniyorum ayrıcaBen bu şekilde çok giyiyorum =)
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlar fikir alabileceğiniz tam 3 tane topik var bizlere de sorabilirsiniz :)ben zorlanırım bu yarısmada
ama okypeteciğim yarışmada yüzler görünmüyor ki,nasıl adam kayırılacak,katılın işte,hem ben sizi bugun ne giydin çek görelimde görmüştüm çok hoş bir tarzınız var,katılın gitsin işte,hatta marga da katılsa süper olur.valla bu sefer yok taraflı, yok yönetim adam kayırıyor diye sesler çıkacak. diğer yarışmalarda katılmadığımız halde böyle ithamlarda oldu.
Yaz için çok rahat ve şık kombin oluyor benceebak bende de,7 numaralı resimdeki eteğin aynısı,mor sedef bilekliğin ve kolyenin aynısının turkuaz rengi var,bu resimdeki gösterdiğin tarzı bende çok beğeniyorum ayrıca
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlar fikir alabileceğiniz tam 3 tane topik var bizlere de sorabi
sagol tatlımama ben salas gıymem taslı tuslu gıyerım alırım ondan
ben zorlanırım bu yarısmada
ver gazı ver gazı yanmasınsana diyorum bu tema tam senlik , senin o ince ince üfür üfür uzun tuniklerin hırkaların gözümün önüne geliyor
ama okypeteciğim yarışmada yüzler görünmüyor ki,nasıl adam kayırılacak,katılın işte,hem ben sizi bugun ne giydin çek görelimde görmüştüm çok hoş bir tarzınız var,katılın gitsin işte,hatta marga da katılsa süper olur.
aşk olsun ne gazıver gazı ver gazı yanmasındu bi düşüneyim
çok teşekkürler. bakayım o zaman:)ama okypeteciğim yarışmada yüzler görünmüyor ki,nasıl adam kayırılacak,katılın işte,hem ben sizi bugun ne giydin çek görelimde görmüştüm çok hoş bir tarzınız var,katılın gitsin işte,hatta marga da katılsa süper olur.
Sabahtan beri başımın etini yedin biliyorsun demihayırlı olsunnn :)
Ya dione farkında değil , aslında onunda giyime zaman zaman buna kayıyorbunda zorlanacak birşey yok.
bu stilde herşey denenir. uzun desenli elbiseler pantalonlar. salaş bluzlar. uzun dantelli kısa yada bluzlar. turkuaz gümüş takılar,püskül,otantik , desenli çantalar,kovboy çizmeleri,vs
evet cevap vermedın son mesajıma çatlattın beniSabahtan beri başımın etini yedin biliyorsun demi
İşlerimi halledip gelecektimevet cevap vermedın son mesajıma çatlattın beni
katılcanmı tatlışhayırlı olsunnn :)