- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Özelden yarışma için görüşmelerim başladı bileeeeeeeeeeeeeeekatılcanmı tatlış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yarışma için görüşmelerim başladı bileeeeeeeeeeeeeeekatılcanmı tatlış
anam bu ne hızÖzelden yarışma için görüşmelerim başladı bileeeeeeeeeeeeeee
Geçen yarışmayı kaçıran arkadaşlar oluyor, yeni temayı burada duyar duymaz hazırlıklara başlıyorlaranam bu ne hız
İşlerimi halledip gelecektim ve geldim deeee
aklımda bışeyler var bakalımmmmkatılcanmı tatlış
Merakla bekliyorummm :)
aklımda bışeyler var bakalımmmm
evet ya takmadılar henüz,belki iki çeyreği birleştirip yarım altın takacaklardır diye bekliyorum margamGeçen yarışmayı kaçıran arkadaşlar oluyor, yeni temayı burada duyar duymaz hazırlıklara başlıyorlar
ikinci çeyreği takmamışlar sana
Aaaaaaaa geçmiş olsun neyin vardı ? sağlık olsun canım , yemekte döktürmüşsün senevet ya takmadılar henüz,belki iki çeyreği birleştirip yarım altın takacaklardır diye bekliyorum margam
geçen yarışmayı bende kaçırdım,o ay çok hastaydım yemeğe bile ar zor katılmıştım,iki yarışmayı kaldırmaz bu bünye dedim ama belki bu sefer tekrar ilk sona girmek için katılabilirim
ya ama uygun kıyafetım yok buna gözüme çarparsa alırımMerakla bekliyorummm :)
kakoşa haber vermek lazım
Bekliyorum canım , acele etmenize gerek , daha çok var :)ay ben buna katılırım :))
neyim yoktu ki,önce bademciklerim iltihaplandı ama öyle böyle değil,ayağa kalkınca kafamın içine elektrik veriyorlardı sanki,10 gün onu çektim tam geçti derken bu sefer gözlerim iltihaplandı,hadi onu da atlattım derken gribe yakalandım,mayıs ayı tam bir kabustu benim için,resmen Haziran gelsin diye gözünün içine baktım.Allah beterinden saklasın,daha yeni yeni düzeliyorum.Aaaaaaaa geçmiş olsun neyin vardı ? sağlık olsun canım , yemekte döktürmüşsün sen
O okypete Huy Meselesi tskler kızlarYa dione farkında değil , aslında onunda giyime zaman zaman buna kayıyor
Özellikle elbise giyince :)
Senin karşında zor mu dayanır be kuzummmm yıkar geçersin :)Vaayy yeni yarisma baslamisss. Bohem tarz hmmm bi dusuneyimm bunu. Biraz zorlayabilir beni
sağolasın canım seninde mübarek olsun :)neyse ben çıktım,herkese mutlu haftalar diliyorum ve herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar,yeni yarışmada herkese başarılar dilerim,sanırım ben yine uzaktan bakıcam
Çok geçmiş olsun yaaaa..neyim yoktu ki,önce bademciklerim iltihaplandı ama öyle böyle değil,ayağa kalkınca kafamın içine elektrik veriyorlardı sanki,10 gün onu çektim tam geçti derken bu sefer gözlerim iltihaplandı,hadi onu da atlattım derken gribe yakalandım,mayıs ayı tam bir kabustu benim için,resmen Haziran gelsin diye gözünün içine baktım.Allah beterinden saklasın,daha yeni yeni düzeliyorum.
Senin karşında zor mu dayanır be kuzummmm yıkar geçersin :)
Daha çok vakit var canım , müsait olunca hazırlanırsın :) buralardayım ben yarışmayı duyurayım öpüyorummm :)Ayy utandiriyosunn beni tesekkur ederimm. Bu ara misafirlerim var firsat bulursam katiliciim insallah
Daha çok vakit var canım , müsait olunca hazırlanırsın :) buralardayım ben yarışmayı duyurayım öpüyorummm :)