- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Insallah oylediryuzune tamdır o .. cıtı pıtı kızsın mağlum
ıns canım .. zayıflamak ıcın mahallenın cocuklarını toplayayım barı ben de eveYok spor mpor kizin pesinde eriyorum bu aralar ama bi grup olursa gelirim
kesınlıkleeInsallah oyledir
Iyi sayilirim canim sag alt karnimda siskinlik var ilac aldim dinlendim biraz hafifledi. Bacagima vurdu agrisi da..Huy Meselesi bıtanem nasılsınn
Benimde ust dudagim ince alt dudagimda cok kalin :)Dudagim yok ki benim ufak bi kesik ağza açilan hepsi o
Olabilir guzel olur :)aklımda dudak makyajı var. ruju sür çık :) güzel dudaklı kazansın:)
Kiz cok guzel.nickin var oyleee demeeenormalde çok konuşan biri değilim ama çok yazarım. yani bişeyi yazmam gerekiyorsa tutamıyorum kendimiçenem kopsun dicem olmıcak..
senin nicikinin hikayesi ne. çok ilginç
hemen gogglelıycambenımkı mıtolojık canımevet cok kısaymıs yaratıcı ama
bayılırım margarineKiz cok guzel.nickin var oyleee demeee
Kk da senin nicki asla unutmam ben
Cunku benim cenem var
Benim nick tamamiyle uydurmamla olusan bir sey
Nikotinli margarin margarinli nikotin vs vs
hadı bakalım hehe yunan mıtolojısı canımhemen gogglelıycam
O nerden cikti kiz14 numara dolgumuymuş dudakları
degılım nıkotın senın adın bıkeremmmkucuk hanımKiz cok guzel.nickin var oyleee demeee
Kk da senin nicki asla unutmam ben
Cunku benim cenem var
Benim nick tamamiyle uydurmamla olusan bir sey
Nikotinli margarin margarinli nikotin vs vs
Ay ben uzerine peynirde koyardim oyle batirirdim cayim hep peynir olurdubayılırım margarineçocukken sana yağlar nasıldı dimi çaya batırırp batırıp yerdik ekmekle. şimdi aynı tadı yk
degılım nıkotın senın adın bıkeremmmkucuk hanım
bey mı tovbe de hanımlara taslatacak benıııSende kucuk bey
hımm bir nevi kadınlığın sembolüymüş baktım baya ilginç bi hikayesi varhadı bakalım hehe yunan mıtolojısı canım
yok sordum sadece öyle mi ki acaba diyeO nerden cikti kiz
tabe seksı hatınum benhımm bir nevi kadınlığın sembolüymüş baktım baya ilginç bi hikayesi var
Hahahabey mı tovbe de hanımlara taslatacak benııı