- 9 Ocak 2015
- 19.119
- 79.566
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İyide sizdede yiyipte alamama var fıstık gibi kızsın maşallahHepsi guzel ama su yeme olayi olmasa daha guzel olabilir
nevos olminca issizlasiyor öylemi vuslatim
yani nevos cokmu geveze öylemi diyorsunbittin sen
ispiklicem yemek topicinde gelince okusun
Mune ben yine herzamanki gibi masumumvuslat, nevos cok konusuyor geveze dedi
kalbini incitti
Bak ya buraya da sıçramışhemde güzel karistinevos gelince vuslati yolar vuslatta nevosu degme keyfime
Hışbulduk kanki ne haber..Nickimnick hosgeldin kankii :))
Iyiyim bebegim dersteydim simdi oyuna dalicam :) senden naber ? :)Hışbulduk kanki ne haber..
Ne zaman ne zaman diye diye kac ay gecirdik
Aaaaaaaa bozmak isteyen kimmmmmBak ya buraya da sıçramışTopikleri rahatsız etmesene
Nevoşla aramı bozamazsın boşuna uğraşma, inanmaz ki
Alamama mi var bi ara 60 lari gordum kiz bennnn simdi toparladim vucudu gayet fitimmmmm :) ye ye ye bende almak istemem ama malesefİyide sizdede yiyipte alamama var fıstık gibi kızsın maşallah
Fistik bu topigin en kucugu sensinnnnn senin yanaklarini kopaririimmm bennn :) kombinini bekliyorummmm.Öyle olucak heralde
Selam canimmmmm yuzunu goren cennetlik vallahi :) hosgeldinnnnnSelamlar ne ara bu kadar sohbet olmuş :)
Hadi ordann kilo aldim diye agliyordun bugunnnnn hemde almadigin haldeeeeAğlamıyom kankitom
Iyi eglenceler canim bendende iyi cok sukur...Iyiyim bebegim dersteydim simdi oyuna dalicam :) senden naber ? :)
Haha ya hiç deme onu ya canavar gibi oldum resmen, canım çok çekince dayanamadım attım ağzımaSende iyi ki varsin fistigimmmmmmm :) biberleri atmissin agzina :)
DoğruAlamama mi var bi ara 60 lari gordum kiz bennnn simdi toparladim vucudu gayet fitimmmmm :) ye ye ye bende almak istemem ama malesef
sende katılmayı düşünüyor musun canımm