- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O şeydeki tatlı maymuncuk varya oda güzel yaaEki Görüntüle 1694740 Bu benim bana ne yakışır bi deyin bakim:).Ona göre giyim seçeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şeydeki tatlı maymuncuk varya oda güzel yaaEki Görüntüle 1694740 Bu benim bana ne yakışır bi deyin bakim:).Ona göre giyim seçeyim
Yok kanki burdada yeni yeni havalar sogumaya basladı...
Olurum değilmiHahah birinci sen olursun kesin
Çok tatlı avatarı var dimi elif ablanın sarılası geliyor insanınHahah birinci sen olursun kesin
Cimcime hanım nasılsınız
Olursun tabiiiiiOlurum değilmi
Aynı ilde mi duracaksınız yine kız konyalılarrIyiyim ablacim çok sukur . Gorusemiyoruz. Ins benim tasinma isim bitsin yeni evime bekliyorum bir pazar ♡
Çok tatlı avatarı var dimi elif ablanın sarılası geliyor insanın
Olursun tabi niye olmayasın..Olurum değilmi
Papatyacık bende gelcem bende gelcem dedi dedi ama ortalıklarda yok küssek mi neee
Aynı ilde mi duracaksınız yine kız konyalılarr
Kız oğluna maşallah kaç yaşında şuan :)))))Olursun tabi niye olmayasın..
İşte bu sabah akşam beni öpen resimmmSevimli şeylere bayılıyorum.Yaşımın adamı değilim vesselam.Bide süslü resmimim koyayımda bakınEki Görüntüle 1694744
Evet güzel gerçekten ama çok karışık gelmişti banaaaa :)) yemeklerine bayıldımmTabikide yavrim . Konyadan bir yere gidemeyiz . Tüm işimiz ailemiz burada çünkü hem memleketim çok harika bir yer . Taşı toprağı ♡
Sen gibi fıstığı öper tabii:)İşte bu sabah akşam beni öpen resimmm
Ne yedinki Konya da margamEvet güzel gerçekten ama çok karışık gelmişti banaaaa :)) yemeklerine bayıldımm
Evet güzel gerçekten ama çok karışık gelmişti banaaaa :)) yemeklerine bayıldımm