- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.361
ohhhh hadi gözümüz aydın yaaa
Büyük halini buldum bende
ama öyle efserim maşallah :)Utandırma
Bu avatar çok cansızohhhh hadi gözümüz aydın yaaa
Çok teşekkür ederimama öyle efserim maşallah :)
yorgunluk bende lafa yapıyo ablamla konuştum telden gülmekten konuşamadık yorgunluk lafa yapmış sana diyo
Mismonun enerjisine uygun değil dimi :)Bu avatar çok cansız
rica ederim :) yanında ki kız kardeşin mi ?Çok teşekkür ederim
Yigenimrica ederim :) yanında ki kız kardeşin mi ?
Bu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmazMismonun enerjisine uygun değil dimi :)
Alışkın o kardeşinin kafası gidip geliyo biliyor oaman hep gül fahriyeciğim :) ablan bizim kıza ne oldu demiştir şimdi ama olsun
Büyük halini buldum bende
Leyynnn google da beni mi aradinBu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmaz
Hee seni aradım kızLeyynnn google da beni mi aradin
Kendimi bisey zannetcem yapmayin boyle seyler
Kizlar cok tatlisiniz ama aradigim bu degil.
Marga'm taaa eski nickimde kullandigim renkli sacli beyaz tenli gunes gozluklu şuh bir avatar vardi. Onu ariyorum. Ozdeslesmisti benle o yaaa.
hatırlamaya çalışıyorummmm uff kafaya taktımKizlar cok tatlisiniz ama aradigim bu degil.
Marga'm taaa eski nickimde kullandigim renkli sacli beyaz tenli gunes gozluklu şuh bir avatar vardi. Onu ariyorum. Ozdeslesmisti benle o yaaa.
bende google seni aratıyorum çıkıyorLeyynnn google da beni mi aradin
Kendimi bisey zannetcem yapmayin boyle seyler
oda çok tatlı :)Yigenim
Nedenki acaba:))
hiiii!!!!!! fahriyem ne ettin sen o avatarı nasıl kaldırırsın sen yaaaAlışkın o kardeşinin kafası gidip geliyo biliyor o
o renkli avatar nasıl bişidi en hatırlıyor musun pericim ?Bu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmaz