- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.321
buraya kar uğramazburasıda soğuk valla kar yağdı dün ama tutmadı yağsın diye dua edıyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buraya kar uğramazburasıda soğuk valla kar yağdı dün ama tutmadı yağsın diye dua edıyorummmm
Ayy adım fahriyeye çıktı ben çok seviyorum fahriye ismini bağaa fahriye diye bilsinizzfahriyeeeeeeeeeeeeee
evet bende varımmmmmrakiiiiiiiiippppppp
başarılar cınımevet bende varımmmmm
Sebin gibiyim tek tıp kalamam sıkılırım nasıl olmuşavatar değişmişsin :)
kız biden daha çok değiştirenleride var mesela mahperi hatun ahahah yetişemiyorum onun hızınaSebin gibiyim tek tıp kalamam sıkılırım nasıl olmuş
ay ben değiştirmiyorum ki hiiiç oda nereden çıktıkız biden daha çok değiştirenleride var mesela mahperi hatun ahahah yetişemiyorum onun hızına
çok güzel olmuş efserim :)
hepinize başarılar şimdien pirayembaşarılar cınım
orası neree mersin miydiburaya kar uğramaz
fahriyem fahriyemmm dün profilime bir şey yazdın dimi sen :)Ayy adım fahriyeye çıktı ben çok seviyorum fahriye ismini bağaa fahriye diye bilsinizz
evet cınımorası neree mersin miydi
hiç değiştirmezsin tabiii mismo daha çok değişiyor, kuzumun avatarı kaybolmuş (ay ben değiştirmiyorum ki hiiiç oda nereden çıktı
ah şansa çok ihtiyacım varhepinize başarılar şimdien pirayem
Hee sora sildimfahriyem fahriyemmm dün profilime bir şey yazdın dimi sen :)
tabii değiştirmem ay ne zaman gördün mismonun nasıl birşeydi avatarı gördümde hiç hatırlamıyorumhiç değiştirmezsin tabiii mismo daha çok değişiyor, kuzumun avatarı kaybolmuş (
vay be orası bile soğuksa demek ki kış elmiş boluda ne güzel kar yağmış kaymaya gidelim gellllevet cınım
yakaladım tam cevap yazıyordum uçmuş mesaj uleeen fahriyeee dedim içimden ne ettin geneHee sora sildim
kız hiç birimiz dikkat etmedik herhalde bende gördüm o kadar çok ama aklımda nasıl bişi olduğuna dair bilgi yok dur bakayom görsellerden aratayımtabii değiştirmem ay ne zaman gördün mismonun nasıl birşeydi avatarı gördümde hiç hatırlamıyorum
belki bulunur margam avatarın özelliklerinden içindeki şeylerden ondan sordum ben bi bakmak içinkız hiç birimiz dikkat etmedik herhalde bende gördüm o kadar çok ama aklımda nasıl bişi olduğuna dair bilgi yok dur bakayom görsellerden aratayım
şurdan şuraya gidemem tembellik yapçamvay be orası bile soğuksa demek ki kış elmiş boluda ne güzel kar yağmış kaymaya gidelim gellll