- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ahhaha zaten kimse anlamadıO yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhaha zaten kimse anlamadıO yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahaha![]()
ya ben ne giyiceğimi bulamıyorum bi türlüBen hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..![]()
Ben düşünmedim, açtım dolabı ilk gördüklerimi giydim.ya ben ne giyiceğimi bulamıyorum bi türlü
Bence çizme giyen alır. :)Selam hanımlar, bot severim ama çizmenin yeri başka hangisini giysem bilemiyorum :)
ben almam :)Bence çizme giyen alır. :)
İçine sinen bir kombin oluncaya kadar bence değiştir :)Şimdi aklıma başka bir kombin geldi, değiştirsem mi acaba, offff![]()
Yok ya ben üşengeç bir insanım, kıyafet alırken bile denemem çoğu zamanİçine sinen bir kombin oluncaya kadar bence değiştir :)
Yok daha en son senin olmadi bebegimmmOoo yeni yarismamiz hayrli olsun yine yeni goruyom en son bnm haberim oluyor![]()
Yerim seni ben yaaaa :)Ya ben yine sonuncu olmaya geldim gençler bu sisko halimle ve olmayan tarzımla herseferinde yine katılmaya devam ediyorum yılmak yokkendimi çok özgüvenli gördüm ben bile kendime hayret ediyorum şu an
![]()
Bende ilk baktigim neyse onu alirim her zaman giyinip cikarmaya useniyorum hele kalabaliksa eyvaaahhYok ya ben üşengeç bir insanım, kıyafet alırken bile denemem çoğu zaman![]()
Himmmmm :) sevindim bak heeeYok daha en son senin olmadi bebegimmmdaha yeni actik sayilir
Tesekkurler fistigim :)hayırlı olsun bitanemHuy Meselesi
Dusunsene bir ayagina cizme diger ayaginada bot giyen biri birinci geliyormus ahahahBence çizme giyen alır. :)
Bu sefer soyle a dan z ye kadsr donatilmis bir kahvalti sofrasinda pozlar bekliyorum sendenahhaha zaten kimse anlamadı![]()
Nasilsin harikacik :)Himmmmm :) sevindim bak heee