- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ahhaha zaten kimse anlamadıO yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhaha zaten kimse anlamadıO yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahaha
ya ben ne giyiceğimi bulamıyorum bi türlüBen hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..
Ben düşünmedim, açtım dolabı ilk gördüklerimi giydim.ya ben ne giyiceğimi bulamıyorum bi türlü
Bence çizme giyen alır. :)Selam hanımlar, bot severim ama çizmenin yeri başka hangisini giysem bilemiyorum :)
ben almam :)Bence çizme giyen alır. :)
İçine sinen bir kombin oluncaya kadar bence değiştir :)Şimdi aklıma başka bir kombin geldi, değiştirsem mi acaba, offff
Yok ya ben üşengeç bir insanım, kıyafet alırken bile denemem çoğu zamanİçine sinen bir kombin oluncaya kadar bence değiştir :)
Yok daha en son senin olmadi bebegimmm daha yeni actik sayilirOoo yeni yarismamiz hayrli olsun yine yeni goruyom en son bnm haberim oluyor
Yerim seni ben yaaaa :)Ya ben yine sonuncu olmaya geldim gençler bu sisko halimle ve olmayan tarzımla herseferinde yine katılmaya devam ediyorum yılmak yok kendimi çok özgüvenli gördüm ben bile kendime hayret ediyorum şu an
Bende ilk baktigim neyse onu alirim her zaman giyinip cikarmaya useniyorum hele kalabaliksa eyvaaahhYok ya ben üşengeç bir insanım, kıyafet alırken bile denemem çoğu zaman
Himmmmm :) sevindim bak heeeYok daha en son senin olmadi bebegimmm daha yeni actik sayilir
Tesekkurler fistigim :)hayırlı olsun bitanem Huy Meselesi
Dusunsene bir ayagina cizme diger ayaginada bot giyen biri birinci geliyormus ahahahBence çizme giyen alır. :)
Bu sefer soyle a dan z ye kadsr donatilmis bir kahvalti sofrasinda pozlar bekliyorum sendenahhaha zaten kimse anlamadı
Nasilsin harikacik :)Himmmmm :) sevindim bak heee