- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız bende bi göbiş var ne dudak kalır ne fitil fizik![]()
Olsun yahu gobusun ne olcak hih senin gobuslu halini yirim ben:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bende bi göbiş var ne dudak kalır ne fitil fizik![]()
Sende varsinbizimleeeee :) yasasinnnn :)Selam hanımlar, bot severim ama çizmenin yeri başka hangisini giysem bilemiyorum :)
düşünmeye başladım iyi bi telefon bulup çektirmek lazım :)Hosgeldin canimmmm daha cok zaman var :)
şimdiden başarılar, ben kararsızımKızlar kombinimi yaptım yolladım, Marga kabul edecek mi bakalımBenim içime sinen bir kombin olmadı geçenki kadar.. Ama giyinip soyunmayı hiç sevmediğim için tekrar kombin yapamıyiciiimm
![]()
Teşekkür ederim.şimdiden başarılar, ben kararsızım
henüz karar vermedim katılmayaSende varsinbizimleeeee :) yasasinnnn :)
hadi bakalim canimmmm resimler gelmeye basladiiiidüşünmeye başladım iyi bi telefon bulup çektirmek lazım :)
Valla dunden bugune kadar gelen kombinlerin hepsi harika :)Kızlar kombinimi yaptım yolladım, Marga kabul edecek mi bakalımBenim içime sinen bir kombin olmadı geçenki kadar.. Ama giyinip soyunmayı hiç sevmediğim için tekrar kombin yapamıyiciiimm
![]()
bu sefer nereye gidiyor gibi giyiniyoruz :)hadi bakalim canimmmm resimler gelmeye basladiiii
Gecen ki elinde kahve olan resmin cok zekice yapilmis bir hareketti :)
Ben hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..ay okumamaşım kahvaltıymış :) bu sefer kimse beklemesin benden kahvaltı masası![]()
Bi marga nine demedigin kalmistiiiiii
Ilerleyen zamanlarda belki :)Aslında marjinal bir kombin yarışması olsa ne eğlenceli olurdu
Ne kombini istiyosunuz ayol hemen gardırop sergileyim sizin için @marganikotin söyle annem kırmızı gecelik olar mi![]()
Ben sizi okudu saniyorum ahahahhaBen hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..![]()
O yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahahaay okumamaşım kahvaltıymış :) bu sefer kimse beklemesin benden kahvaltı masası![]()