- 20 Haziran 2015
- 3.780
- 16.932
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nasilsin harikacik :)
Iyiyim canım benim bu yarışmayı gördüm daha da iyi oldum sanki bea tam benlik sen nasilsin margisim kac gundr ortaliklards yoksun sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin harikacik :)
Evet yoktum canim yeni yeni tam anlamiyle gelebildim buraya : ) islerim vardi ufak bir kacamak yaptik benimkiyle yeni yil oydu buydu derken gecirdik o vakitleri..Iyiyim canım benim bu yarışmayı gördüm daha da iyi oldum sanki bea tam benlik sen nasilsin margisim kac gundr ortaliklards yoksun sanki
Kombin yapilcak parcalar cok olunca hangi birimi koyacahimi sapittim bende koymadim :) ama sizler icin konu icersinde ornek kombimler paylasabilirimmmmm :)Huy Meselesi sen ilk sayfaya örnek kombinler koyuyordun çok iyi ilham oluyordu yok mu artık.
Ooooo ne guzel.. kıskandım bak heee yok kız daha 1 ay var maalesef geçmiyor günler margisim yaaaa :^(Evet yoktum canim yeni yeni tam anlamiyle gelebildim buraya : ) islerim vardi ufak bir kacamak yaptik benimkiyle yeni yil oydu buydu derken gecirdik o vakitleri..
Sen neler yapiyorsun
Kavustun mu askerine
Bir ay dedigin nedir ki kuzum yaa :)Ooooo ne guzel.. kıskandım bak heee yok kız daha 1 ay var maalesef geçmiyor günler margisim yaaaa :^(
Bir ay dedigin nedir ki kuzum yaa :)
Insallah canim benimmmmmm gecer hemencecik Allah kavustursunIste demesi kolay ama inşallah hemencecik gecer margisim :)
Insallah canim benimmmmmm gecer hemencecik Allah kavustursun
Evet öyle oldu yaYerim seni ben yaaaa :)
Tam zamaninda bot cizme kombini yaptik kara kisa doyduk
bende ya denemeden nefret ediyorum zaten kazak t shirt hırka denemem hiç beğendiğim modelin bedenini alır çıkarım ama pantolon etek elbise kabusumBende ilk baktigim neyse onu alirim her zaman giyinip cikarmaya useniyorum hele kalabaliksa eyvaaahh
En zoruda pantolon demi birde elbise denemesi.Evet öyle oldu ya
bende ya denemeden nefret ediyorum zaten kazak t shirt hırka denemem hiç beğendiğim modelin bedenini alır çıkarım ama pantolon etek elbise kabusum