En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

Iyiyim canım benim bu yarışmayı gördüm daha da iyi oldum sanki bea tam benlik :p sen nasilsin margisim kac gundr ortaliklards yoksun sanki
Evet yoktum canim yeni yeni tam anlamiyle gelebildim buraya : ) islerim vardi ufak bir kacamak yaptik benimkiyle yeni yil oydu buydu derken gecirdik o vakitleri..

Sen neler yapiyorsun

Kavustun mu askerine

Huy Meselesi Huy Meselesi sen ilk sayfaya örnek kombinler koyuyordun çok iyi ilham oluyordu yok mu artık. :KK45:
Kombin yapilcak parcalar cok olunca hangi birimi koyacahimi sapittim bende koymadim :) ama sizler icin konu icersinde ornek kombimler paylasabilirimmmmm :)

Bu tema vesilesiyle herkesin tarzi ortaya cikacak :)

Katilcan mi jokerimmmmm

Evet yoktum canim yeni yeni tam anlamiyle gelebildim buraya : ) islerim vardi ufak bir kacamak yaptik benimkiyle yeni yil oydu buydu derken gecirdik o vakitleri..

Sen neler yapiyorsun

Kavustun mu askerine
Ooooo ne guzel.. kıskandım bak heee :p yok kız daha 1 ay var maalesef geçmiyor günler margisim yaaaa :^(

4794048_2%D0%BE.jpg

Yerim seni ben yaaaa :)

Tam zamaninda bot cizme kombini yaptik kara kisa doyduk :KK70:
Evet öyle oldu ya:KK70:

Bende ilk baktigim neyse onu alirim her zaman giyinip cikarmaya useniyorum hele kalabaliksa eyvaaahh
bende ya denemeden nefret ediyorum zaten kazak t shirt hırka denemem hiç beğendiğim modelin bedenini alır çıkarım ama pantolon etek elbise kabusum:KK70:

Evet öyle oldu ya:KK70:

bende ya denemeden nefret ediyorum zaten kazak t shirt hırka denemem hiç beğendiğim modelin bedenini alır çıkarım ama pantolon etek elbise kabusum:KK70:
En zoruda pantolon demi birde elbise denemesi.
Hele o arkadan fermuarli modeller yok mu tek basinaysna eziyet resmen :KK70:

X