En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

:KK9::KK9:çok güzel demişsin valla çok dogru

5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam:KK73:@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti :KK70:
Hayyiiir beni gecemezsin dub gece sabah 8 e kadsr neler yemisim neler icmisimdir inan hatirlamiyorummmm :KK70: ama sende fena yedinnn ne olcak bizim bu halimiz hahah

Tıkkam canım benim ay bana türküler yazarmış çok duygulandim:KK66: seviyorum seni balimm:KK200: haZir misin yarismaya:KK66::KK60:
Bu haftasonu hemencik yollamayı düşünüyorum canım, ben deneyeyim diye bir şeyler giyiyorum daha ilkinde çekip yolluyorum çünkü hiç hoşlanmam kıyafet denemelerinden :p Gel gör ki şu an regl sancısından öliciiiim, garc garc biri karnımın içini oyuyor sanki :KK42:

Bu haftasonu hemencik yollamayı düşünüyorum canım, ben deneyeyim diye bir şeyler giyiyorum daha ilkinde çekip yolluyorum çünkü hiç hoşlanmam kıyafet denemelerinden :p Gel gör ki şu an regl sancısından öliciiiim, garc garc biri karnımın içini oyuyor sanki :KK42:
Bende hiç hoşlanmam ya hemen toparladı katılmam sart:-) ay geçmiş olsun ya çık fena oluyorsun sen biliyorum :KK43:

X