- 9 Ocak 2015
- 19.108
- 79.532
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayat avımasız biz daha acımasız yerken iyi hos o sonradan gelen vocdan azabı var ya fen afenaAy en nefret ettiğim ben bayadir bosladim çok fena hayat acımasız napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat avımasız biz daha acımasız yerken iyi hos o sonradan gelen vocdan azabı var ya fen afenaAy en nefret ettiğim ben bayadir bosladim çok fena hayat acımasız napalim
deadiiimmmmm deadiiiiimmm ben sana ne dediiiiiiiiim?Bekleriz muhabbete gel yarışmaya katılmazsan da bekleriz
Ben vicdan azabı kısmına geçemedim tartilmadigimdan hafta ici yuzlesecem fenaHayat avımasız biz daha acımasız yerken iyi hos o sonradan gelen vocdan azabı var ya fen afena
Tıkkam canım benim ay bana türküler yazarmış çok duygulandim seviyorum seni balimm haZir misin yarismayadeadiiimmmmm deadiiiiimmm ben sana ne dediiiiiiiiim?
Kız sana türküler yazdım kıymetimi bil
Benden opucuk vericez sen katil bunu dusunme turnammmmmHuy Meselesi kuzucum prolara hediye ne verceksiniz. Ekistıra pro yokmu patrona sorsan
Bebegim neye sardiniz acaba..Ay en nefret ettiğim ben bayadir bosladim çok fena hayat acımasız napalim
YihhhhuuuuuuBenden opucuk vericez sen katil bunu dusunme turnammmmm
Hayyiiir beni gecemezsin dub gece sabah 8 e kadsr neler yemisim neler icmisimdir inan hatirlamiyorummmm ama sende fena yedinnn ne olcak bizim bu halimiz hahahçok güzel demişsin valla çok dogru
5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti
Hosgeldin canimmmm daha cok zaman var :)geldim kuzumm ya hiç kafamda bi kombin yok
Valla ben tatildeyim arkadaşlar gezmeler falan ondan oldu kız benimde yanakların şişti gibi sankiBebegim neye sardiniz acaba..
Ben yemek konusunda saldim kendimi iki gundur yanaklarim tombiklesti iki gunde hahah
Bekleriz muhabbete gel yarışmaya katılmazsan da bekleriz
Bu haftasonu hemencik yollamayı düşünüyorum canım, ben deneyeyim diye bir şeyler giyiyorum daha ilkinde çekip yolluyorum çünkü hiç hoşlanmam kıyafet denemelerinden Gel gör ki şu an regl sancısından öliciiiim, garc garc biri karnımın içini oyuyor sankiTıkkam canım benim ay bana türküler yazarmış çok duygulandim seviyorum seni balimm haZir misin yarismaya
Bende hiç hoşlanmam ya hemen toparladı katılmam sart ay geçmiş olsun ya çık fena oluyorsun sen biliyorumBu haftasonu hemencik yollamayı düşünüyorum canım, ben deneyeyim diye bir şeyler giyiyorum daha ilkinde çekip yolluyorum çünkü hiç hoşlanmam kıyafet denemelerinden Gel gör ki şu an regl sancısından öliciiiim, garc garc biri karnımın içini oyuyor sanki
Olmadi otomatik cekicem ah simdi turnamin yaninda olmak vardii mankenlerin cekimleri dudaklar bekirgin kaslar catik omuzlar one dik ahahahahYihhhhuuuuuu
Kombin hazırda beni kim çekicek o muallak
Bende gezmelerdeyim ondan oldu herhaldeeeee kuzum yaaaa. Suan gobegimi seviyorummmmm :)Valla ben tatildeyim arkadaşlar gezmeler falan ondan oldu kız benimde yanakların şişti gibi sanki
Evet biliyorsun beni.. Bu sancılar günahlara kefaret oluyorsa valla meleğe dönüşeceğim yakındaBende hiç hoşlanmam ya hemen toparladı katılmam sart ay geçmiş olsun ya çık fena oluyorsun sen biliyorum
Kız bende bi göbiş var ne dudak kalır ne fitil fizikOlmadi otomatik cekicem ah simdi turnamin yaninda olmak vardii mankenlerin cekimleri dudaklar bekirgin kaslar catik omuzlar one dik ahahahah
Bekliyorummm :)Gizem firsat bulursa sayett bu yarismaya katilirrrrrrr