En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

Böşver be gülüm önemli olan kendin isevmektir sen lendini sev vucudunu yüzünü herseyinle kendini sev sev ki değerli oldugunu bilsinler:KK45: Hayatta insanlıktan önemli hiç birşey yok beden miş güzellikmiş fasa fiso herkezin elbet bir gün o çok begendiği yüzü,vucudu şahtı kaymayacakmı eee nediye bu kadar önem veriyoz bunlara insan olmak marifet :KK14:
:KK9::KK9:çok güzel demişsin valla çok dogru

5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam:KK73:@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti :KK70:

:KK9::KK9:çok güzel demişsin valla çok dogru

5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam:KK73:@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti :KK70:
Kız benimde 7 kilo fazlam var ama tüm yarışmalara katılıyorum mübarek kendimle barisigim:KK70: hem diyet toprağında hem burda takilabiliyorum hem motive edici oluyor geçen yarışmanın birinde biri bana azıcık elbise seni kilolu göstermiş sanırım yazmıştı nezaketen diyemedim ki elbiseler değil o benden:KK70:

Selam yarışma sakinleri ben geldim :-) kafamda kombin hazır bile en kisa zamanda katılirim ben öyle düşünmeye gelemem sonra kafam çok karışıyor ya hemen katılmam sart :KK70: Huy Meselesi Huy Meselesi hazırım ben:KK70:

Kız benimde 7 kilo fazlam var ama tüm yarışmalara katılıyorum mübarek kendimle barisigim:KK70: hem diyet toprağında hem burda takilabiliyorum hem motive edici oluyor geçen yarışmanın birinde biri bana azıcık elbise seni kilolu göstermiş sanırım yazmıştı nezaketen diyemedim ki elbiseler değil o benden:KK70:
Görende kilolu sanacak suss dovmiyim seni :63:

Allahtan azıcık demiş:KK48:ayarsız yorumlar olabılıyor hayatın ıcındede :KK48: katılımlar olsun bakarım bende şimdiden bol şans

X