- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.681
Günaydınlar hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar hanımlar
Gunaydin ablacim naber:)
Bende iyiyim ablam hava cok guzel icimnkipir kipir vallaMarga ne haber,ne olsun dışardaydım yeni geldim eve :))
Onun adi tatlibikaz olarak kalacak hahaay bildirim geldi ya tatlıbikaz olarak okuyorum dilime yapıştı
Bu saatlerde belgesel izliyo oluyorum ben ya :)nerdesınızz beee aaaa
Sen bana nasil davet yollarsin:)Evet bizizzzzzz
Oooo kimleri goruyorum hosgeldin canimmm :) naberKolay gelsin margarinli nikotinimmmmm
Iyilik habibtemmm ne olsumnnn dolaniyordummm senin sayfani gordumm bir selam.vereyim dedimm..kolay gelsin iyi kombinlemeler bayanlarOooo kimleri goruyorum hosgeldin canimmm :) naber
Bende iyiyim ablam hava cok guzel icimnkipir kipir valla
Ne ettin disarda :)
Iyi yapmissin sizn kizlar feceleri geliyor herhalde aksamlari hep sizin sayfanizdayimm..Iyilik habibtemmm ne olsumnnn dolaniyordummm senin sayfani gordumm bir selam.vereyim dedimm..kolay gelsin iyi kombinlemeler bayanlar
Oooo tam yerine gitmissin valla iyi yapmissin..Buradada hava çok güzeldi,dolaştım biraz geldim kadıköy'e gittim.
Soylerimm habibtrmmm.evettt gece kusu cimcimegfb onu bekci olarak biraktik biz yokken o her zaman varIyi yapmissin sizn kizlar feceleri geliyor herhalde aksamlari hep sizin sayfanizdayimm..
O yamukprensese soyler misin artik kombin yapsin yoksa margarinimi cos diye sis niyetine uzerine dokecegim haha:)
Oooo tam yerine gitmissin valla iyi yapmissin..
Hafta sobu daha sicak olacakmis hava
Gece baskin yapicam onaa ama bunu soylene tamam mi..Soylerimm habibtrmmm.evettt gece kusu cimcimegfb onu bekci olarak biraktik biz yokken o her zaman var
Aynen ya dun aksam disari ciktim soguk gibi geliyor ince giyinsem usuyorum mont alsam terliyorum net bi hava hakim olamadi :)İyi oldu dolaştım biraz oralarda,ısınsıon artık havalarda kabanlardan kurtulalım demi.
Margarinli nikotin bende seni cok sey ettim sevdimmmm...simdi sayfaya yazacammm yamukum.birazdan gelir gel.gel bende gece ordayimGece baskin yapicam onaa ama bunu soylene tamam mi..
Birazcik ugrasayim onlarla haha:)
Yamusumla cimcineyi birde seni cok sevdim ben :) hi birde cimcim var
Yamusum gecn yarisma icin hazirlnmisMargarinli nikotin bende seni cok sey ettim sevdimmmm...simdi sayfaya yazacammm yamukum.birazdan gelir gel.gel bende gece ordayim