- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Masum mu duruyorsunsurda magggsum magggsum duruyorum ıslattılar,tasladılar,kovdularvay be oyleyse yıkıl sezar pinkstrap EnHarbiKiz
Adamın püskürttüğü suya ağzını dayayanda sensinne yazdım kı pınks : hormonlarımı sorgulayan sensınbızde mı harbyle mı benıde ortanıza alın EnHarbiKiz pinkstrap
hahah belkı bogazlarım sıs , soguk su ıcemıyorum.. ne kadann kotu dusunmussunAdamın püskürttüğü suya ağzını dayayanda sensin
Tamam hadi gel gir
Sev beniiiiiii hih bende seni cok seviyorum nevosunmmm : )Seviyorum canım sevmez olurmuyumSenin yerin çok başka bende
Hayir bana hoc seni seviyorum demiyorsun hihmargiş margıss yapma bunu tatlımm sanada gosterıyorum bılıyosun
Evet canim hafta ici gelememYa unuttum ki canım. 11 yada 13 ü dedi ablam da cumartesimiydi ki:)) güne göremi karar vercen?
Ne kadar cok lakabim birikmis yaaaBen seni çok seviyorum bitli pileli lop tavsanimmm
Ahh canimmm gel opim o zaman
Ama çok yakıştı sanaaNe kadar cok lakabim birikmis yaaa
Tamam o zaman tiyatroyu unutalım :) O ya cuma ya cumartesi çünküEvet canim hafta ici gelememanca pazar
Nerdeymia benim en tarz uyem oy oy.. madalyani mi kapacaklarmis oy oy.. : )kimsedebeni sormamış bu kız nerde diyeeee
kaç sayfa konusulmus kimse de sormamısssssss
gelmiyorum artık
Cok yahusuhlu oldum dimi..Ama çok yakıştı sanaa
Ya sen evde degil misin pat diye semtine gelirim hic belli olmaz benim isimeee : )Tamam o zaman tiyatroyu unutalım :) O ya cuma ya cumartesi çünkü
Bana dun diyor ki merti birak benle ilgilen.. hormonlarini biri zaping yapiyo : )Iyyy... 12 yi geçti ya senin hormonlar kudurdu herhal
Maaaagggsummm yazmis bende margisim yazdin sandimm . Kibleyim de gor seni ! Duygularimla oynadinsurda magggsum magggsum duruyorum ıslattılar,tasladılar,kovdularvay be oyleyse yıkıl sezar pinkstrap EnHarbiKiz
Nasil bi fantziiii buuuuuudıme gızzo cocugun azından cıkan suyu pıpetle ıcerım
Hayretler içinde kaldik bizdeNasil bi fantziiii buuuuuu
Senle konusitken hep boyle burnimdA alton ariyorummmm hahaba
Degidik degisik o : ) dun gitmis piyasa da ne kadar incik.boncuk varsa almis.. gozu doysunHayretler içinde kaldik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?