- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
yara olmadı canım yan eti dün ayrıldı tırnağımdan kızardı..cıddı mısın yaa
ne kadar temız olabılır kııı
allah korusun bır suru bulasıcı hastalıklar var
yara falan oldu mu peki?
yoooook gozlerim seni hep arıyo bebegim sensiz zaten olmazezeli ve en tatlı rakibin olmadan mı yarısıcaktınn
hahaha şiş gibi hatunlar valla
Sağol canım, iki gündür yatıyorum valla. Evde dururken hasta oluyorum
Sana da geçmiş olsun bu arada şeker
Ee sadece kıyafetı eleştiriyorlarsa insaflılarmış yine...tipe vs dalmıyorlar mı aaa şaştım kaldım,değişmiş buralar... :)Eleştirenlerin ağzına kürekle vursak olmaz mı? Hele de hiçbir yarışmaya katılmayıp peh bunlar da kıyafet mi diyenlere?!
Huy Meselesi
gecer ınsallah bıtanem gecmıs olsunyara olmadı canım yan eti dün ayrıldı tırnağımdan kızardı..
su geldikce yandı hemen gittim bugün
akşama ilacım gelecek sureceğim geçicek inşallah :)
yerım senı yermmyoooook gozlerim seni hep arıyo bebegim sensiz zaten olmaz
e dalmasınlar bı zahmet o tarz bı terbıyesızlık yapılır mı hiçEe sadece kıyafetı eleştiriyorlarsa insaflılarmış yine...tipe vs dalmıyorlar mı aaa şaştım kaldım,değişmiş buralar... :)
Sağol ablam benimmKaç numaraaa şişlerrrren kalına adayımmm
Geçmiş olsun hayatım,şimdş nasılsın peki
Sağol ablam benimmBen bi de bu hasta halimle temizlik yaptım, daha doğrusu yapmak zorundaydım Ev vıyır vıyır toz içindeydi Temizlikten sonra yatışa geçtim yine
Ooo temizlik canavarı seniAynı bensin gebersem yine yatamam işimi gücümü yaparım,ayağım alçılıyken evi silmeye kalkışmışlığım vardır
Ooo temizlik canavarı seniO tozlar daha beter tıkadı beni günlerdir farkettim, o yüzden girişeyim dedim iyi de oldu oh temiz temiz
Aynen bende de yok yardımcı, her iş bana bakıyorCanavarlık değilde yapacak kimse yoktu,yardımcı birini bulamıyorsunondan yani gerçi yapamadım oda ayrı
Ben evdeyken hapşuruk krizlerine giriyorum, dışarı çıksam geberirim heraldeağaçlar çiçek açtı
polenler geldi
bugün kaç kere hapşurdum bilmiyorum
maske takıp gezıcem yakında
Aynen bende de yok yardımcı, her iş bana bakıyorBazen yeteeer diyesim geliyor
vallahı geberdım bugun yaaBen evdeyken hapşuruk krizlerine giriyorum, dışarı çıksam geberirim heralde
ayy süper avatardaki misin foto istiyorum !!Artik pembe saçlı bir hatunum
Bu kiz boyledir marjinallllll : ) bosuna tarz hatun demiyorummmmmm : )ayy süper avatardaki misin foto istiyorum !!
Artik pembe saçlı bir hatunum
Hayirli olsun canimmmmArtik pembe saçlı bir hatunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?