- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bence siyah sacin cok daha guzeldi ya. Neden pembe yaptin ki?
Yok yok bence pembe daha iyi gitmis siyahta yakisiyor ama bu tam onun ruhuna goreeeee : )Bence siyah sacin cok daha guzeldi ya. Neden pembe yaptin ki?
çok beğendim ben harika olmuş !bana da bu renk yakışıyordu bi peruk denemiştimBu kiz boyledir marjinallllll : ) bosuna tarz hatun demiyorummmmmm : )
Pembe cok tuhaf geldi banaYok yok bence pembe daha iyi gitmis siyahta yakisiyor ama bu tam onun ruhuna goreeeee : )
Bana hic etki etmiyor polenler ben karabibere dayanamam. Agliyor gibi olup hapsuruyorum surekliBen evdeyken hapşuruk krizlerine giriyorum, dışarı çıksam geberirim heralde
Kiz ben bugun tv de bi kadin gordummmm bildigib kadinin saclari su yesili yaaaaa : ) hatta yok artik dedim . Doktordu herhalde yala olmasin simdi..çok beğendim ben harika olmuş !bana da bu renk yakışıyordu bi peruk denemiştim
ama yapmadım malum iş güç duurmları
bilgece biz de saclari yesile mi boyasak kizPembe cok tuhaf geldi banayakismis ama siyah sacli cok daha farkliydi bence .
ay eminim harikadır bide açık mavi var ona da bayılıyorumKiz ben bugun tv de bi kadin gordummmm bildigib kadinin saclari su yesili yaaaaa : ) hatta yok artik dedim . Doktordu herhalde yala olmasin simdi..
aralara attim mavi ombre harika yaaaaa su ombre midir nedir bi dogru yazmayi ogrenemedim. Mavi olan saclara bayiliyorumm bennnnay eminim harikadır bide açık mavi var ona da bayılıyorum
ya ben yapsam herkes bir yandna bir laf atar kaldıramam pek modern yer değil bizim çalıştığımız yer
Birde o sacin kisa oldugunu dusun kadina cok yakismis valla : )ay eminim harikadır bide açık mavi var ona da bayılıyorum
ya ben yapsam herkes bir yandna bir laf atar kaldıramam pek modern yer değil bizim çalıştığımız yer
bilgece biz de saclari yesile mi boyasak kiz
Bende kizil olmak cok istiyorum ama sartlar el vermiyoYesil degil de mor saci cok begeniyorum ama kizildan oteye gecemedim daha
Bende kizil olmak cok istiyorum ama sartlar el vermiyo
Cesaretim yokNeden sartlar el vermiyor ki??
Cesaretim yoksiyah iyi diyo herkes
Kizzz katilcan mi yarismaya
O olaya aciklik getirildi : ) sen bilirsin : )Ya boyumun ölçüsünü aldim o yuzden katilmiyacagim. Bi de arkadaslarina soylemis oy vermis diye adimi cikardilar, o yuzden katilmiyorum canim. Genclerin onu acilsin hahahshs
Birde o sacin kisa oldugunu dusun kadina cok yakismis valla : )
bana da arkadaşlar oy verdi bilge bende sondan birinci oldumYa boyumun ölçüsünü aldim o yuzden katilmiyacagim. Bi de arkadaslarina soylemis oy vermis diye adimi cikardilar, o yuzden katilmiyorum canim. Genclerin onu acilsin hahahshs
bana da arkadaşlar oy verdi bilge bende sondan birinci oldum
bırak su boş konusan insanları
ben senin katıldığını bile anlamadım topiğe bile yazmadın :)Oyle tabiki ama hos olmuyor. Katilirsam kendime bile soylememSag gosterip sol sallaya bilirim
ben senin katıldığını bile anlamadım topiğe bile yazmadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?