En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
yeni sayilirim ama benide katsanizya sohbete : )

Kombinasyonlari nedense cokcok begenmedim yahu bu arada. Yanlis anlasilmasin, ama Turkiyedeki moda anlayisi benim ve burdaki moda anlayisindan bayagi farkli aslinda.
Tarz meselesi biraz :) Çoğu kombin benim Kıyafet tarzıma uygun beğendim o Yüzden. En beğendiğimize de oy veriyoruz :) Kızlar tarzlarını yansıtmışlar, illa vardır bu kadar kombinden beğendiğin

yeni sayilirim ama benide katsanizya sohbete : )

Kombinasyonlari nedense cokcok begenmedim yahu bu arada. Yanlis anlasilmasin, ama Turkiyedeki moda anlayisi benim ve burdaki moda anlayisindan bayagi farkli aslinda.

Bir daha ki yarismaya hazirlanirsin katilirsin goruruz bizde :)

Ben begendim. Kendi tarzima uygun buldugum kombine oy verecegim herkesi yorumladiktan sonra ama acele etmiyorumm

Tarz meselesi biraz :) Çoğu kombin benim Kıyafet tarzıma uygun beğendim o Yüzden. En beğendiğimize de oy veriyoruz :) Kızlar tarzlarını yansıtmışlar, illa vardır bu kadar kombinden beğendiğin
var elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!

wowww ne kadar çok katılım olmuş yineee :KK76:
herkes birbirinden güzel tam 3 kere 3 sayfayı da turladım seçmek zor olduuu o_O
oyum 9 numaraya gitti çok zarif gözüküyor :KK28:

var elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!
Elestirmek en dogal hakkin :KK66: bu tarz fikirlerini dile getirebilirsin tabi ki de :) fikir olur bizlere de :)

Valla ben cok begendim bana bazen burdaki.kombinler fikir oluyor :)

X