En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Huy Meselesi 1. Yarışmacı neden diskalifiye edildi ? Noooldu ?
Not: merakli komşu gibi hissettim kendimi

Birde ben ona vermiştim oyumu başkasını secebiliyor muyum simdi?

Kendine oy verdigini dile getirerek baskalari tarafindan kac numara oldugunu anlasilmis. Bu yuzden diskalifye ettik.kendini belli ettigi icin : (

Evet canim oyunu degitirebiliyorsun oyunu..

Suraya tiklayarak :)

1 numaralı yarışmacı diskalifiye olmuş üzüldüm,maalesef acemiliğine denk gelmiş,oy verenlerin göründüğünü bilmediği için öyle bir açıklama yapmış,şanssızlık diyelim ama tebrik ederim kendisini açık ara önde gidiyordu

acaba ben de mi kendimi deşifre etsem,hiç değilse yarışma sonu bahanem olur

bu arada bir sonra ki yarışma konusunda bir fikrim varbence en rüküşü seçelim,belli bir konsept olmasın ama herkes giyinebildiği kadar alakasız ve kötü giyinsin,bir de onu seçelim olmaz mı?

Güzel fikir ya da mesela ben kendimi animasyon karakterlerine benzetmeyi seviyorum makyajla ama herkes öyle bir şeye girişemeyebilir. . Ne bileyim veya bir cadılar partisi, Halloween

Son düzenleme:
Güzel fikir ya da mesela ben kendimi animasyon karakterlerine benzetmeyi seviyorum makyajla ama herkes öyle bir şeye girişemeyebilir. . Ne bileyim veya bir cadılar partisi, Halloween
aaa bu dediğiniz makyaj yarışmasında olabilir aslında, O okypete ye söyleyelim,kızlarda isterse olabilir,ben sevdim

Çok sevinirimmm. . Sadece yüz olursa eğer, kıyafet işin içine girmezse olabilir bence :)
makyajda zaten sadece yüz olur,aslında sadece dudak,göz falan,çünkü buradaki arkadaşların yüzünün tam olarak görünüp deşifre olmaması lazım.ama bu dediğiniz makyaj da zaten yüz tamamen değişeceği için kimse de tanınmaz ama bilemiyorum tabii.

Kucuk cocuklara makyaj yapilinca sus olsun diye kenarlara yapistirirlar ya onun gibi stikers iste :)

Eger olmaz derseniz

Kagidi yazsinlar :)
Sonra biz gorelim bizim onayimizdan gecsin ama oylamada sadece gozleri gosterelim buda olabilir..
yüzü gözümü kaldı gördün zaten :))) ama göz makyajı çekimlerinde yüz çirkin görünüyor kuzu stiker işi daha doğru gibime geldi yada göz kalemi ile 3 nokta koyarız kaş üstüne :))

yüzü gözümü kaldı gördün zaten :))) ama göz makyajı çekimlerinde yüz çirkin görünüyor kuzu stiker işi daha doğru gibime geldi yada göz kalemi ile 3 nokta koyarız kaş üstüne :))

Iste onunde bi hilesi vardir mutlaka yandan isik tutma vs gibi..

Mesela ben gozlerimi isiga bakarak cekince daha guzel cikiyor. Yesilligi ortaya cikiyor

Goz temali olunca gozlerin olmasi bence daha dogru.

Yuzunu net bir sekilde gostermek istemeye bilirler. Cunku resimler hic bir zaman silinmez.

Ayrica yuzu belli olunca arkadasini taniyanlar oy verebilir . Genelde bundan cok sikayetlenirler . O yuzden tam net yuzun gorunmesinden yana degilim ben.
Tabi karar okyin :)

bir tane resimde kadınlar kulubu ve tarih yazan kagıt agzı burnu kapatacak sekilde tutulsun

Bunun moda yarismasiyla alakasi pek yok :)

Konsept belirlerken herkese hitap etmemiz gerektigini uyeleri zorlamayacak nitelikte ve katilim sayisini tahmin ederek az katilim olur cok katilim olur gibilerinden dusunerek belirliyoruz biz :)

Dedigibiz bence de goz makyajina uygun olabilir :)

bir tane resimde kadınlar kulubu ve tarih yazan kagıt agzı burnu kapatacak sekilde tutulsun
Onun yerine bugun soyle fikir olusturduk ama net karari mi bilemiyorum.

Oky zaten ozelden kagitlarinizi ve yuzunuzu gordugunde bir sekilde sizi onaylamis olur.
Yarisma oylamasina da sadece gozleriniz olacak sekilde resim duzenlemeleri yapip onaylanarak yayinlanabilir..

Artik nasil olur bilemem.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…