- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sana çip takmış olmasin margaaaaa
OlabilirGecen bir seyler gondermisti aktarmali olarak bir kisiden..
Garip bi el ifadesi gormustum
Cip olamaz dimi
Hahaha
Huy Meselesi 1. Yarışmacı neden diskalifiye edildi ? Noooldu ?
Not: merakli komşu gibi hissettim kendimi
Birde ben ona vermiştim oyumu başkasını secebiliyor muyum simdi?
Olabilirherşeyi beklerim ben o tatlı kaz'dan
Yazık olmuş :/ Degistiriyorum teşekkürler :))Kendine oy verdigini dile getirerek baskalari tarafindan kac numara oldugunu anlasilmis. Bu yuzden diskalifye ettik.kendini belli ettigi icin : (
Evet canim oyunu degitirebiliyorsun oyunu..
Suraya tiklayarak :)
Eki Görüntüle 1512327
Rica ederim :)Yazık olmuş :/ Degistiriyorum teşekkürler :))
Gorme zaten pinoli bosver
Hahahahah
1 numaralı yarışmacı diskalifiye olmuş üzüldüm,maalesef acemiliğine denk gelmiş,oy verenlerin göründüğünü bilmediği için öyle bir açıklama yapmış,şanssızlık diyelim ama tebrik ederim kendisini açık ara önde gidiyordu
acaba ben de mi kendimi deşifre etsem,hiç değilse yarışma sonu bahanem olur
bu arada bir sonra ki yarışma konusunda bir fikrim varbence en rüküşü seçelim,belli bir konsept olmasın ama herkes giyinebildiği kadar alakasız ve kötü giyinsin,bir de onu seçelim olmaz mı?
Gittik ya gecende
Kebap partiye
Ne cabuk unuttun
makyajda zaten sadece yüz olur,aslında sadece dudak,göz falan,çünkü buradaki arkadaşların yüzünün tam olarak görünüp deşifre olmaması lazım.ama bu dediğiniz makyaj da zaten yüz tamamen değişeceği için kimse de tanınmaz ama bilemiyorum tabii.Çok sevinirimmm. . Sadece yüz olursa eğer, kıyafet işin içine girmezse olabilir bence :)
yüzü gözümü kaldı gördün zaten :))) ama göz makyajı çekimlerinde yüz çirkin görünüyor kuzu stiker işi daha doğru gibime geldi yada göz kalemi ile 3 nokta koyarız kaş üstüne :))Kucuk cocuklara makyaj yapilinca sus olsun diye kenarlara yapistirirlar ya onun gibi stikers iste :)
Eger olmaz derseniz
Kagidi yazsinlar :)
Sonra biz gorelim bizim onayimizdan gecsin ama oylamada sadece gozleri gosterelim buda olabilir..
yüzü gözümü kaldı gördün zaten :))) ama göz makyajı çekimlerinde yüz çirkin görünüyor kuzu stiker işi daha doğru gibime geldi yada göz kalemi ile 3 nokta koyarız kaş üstüne :))
makyajda zaten sadece yüz olur,aslında sadece dudak,göz falan,çünkü buradaki arkadaşların yüzünün tam olarak görünüp deşifre olmaması lazım.ama bu dediğiniz makyaj da zaten yüz tamamen değişeceği için kimse de tanınmaz ama bilemiyorum tabii.
bir tane resimde kadınlar kulubu ve tarih yazan kagıt agzı burnu kapatacak sekilde tutulsunGoz temali olunca gozlerin olmasi bence daha dogru.
Yuzunu net bir sekilde gostermek istemeye bilirler. Cunku resimler hic bir zaman silinmez.
Ayrica yuzu belli olunca arkadasini taniyanlar oy verebilir . Genelde bundan cok sikayetlenirler . O yuzden tam net yuzun gorunmesinden yana degilim ben.
Tabi karar okyin :)
Güzel fikirya da mesela ben kendimi animasyon karakterlerine benzetmeyi seviyorum makyajla ama herkes öyle bir şeye girişemeyebilir. . Ne bileyim veya bir cadılar partisi, Halloween
Onun yerine bugun soyle fikir olusturduk ama net karari mi bilemiyorum.bir tane resimde kadınlar kulubu ve tarih yazan kagıt agzı burnu kapatacak sekilde tutulsun