- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
A a ! Siz görüşüyor musunuz?? Hiç kıskanmadım ki
Ay yok kac aydir sozu var bir yere gittigimiz ettigimiz yok gonderme yaptim haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A a ! Siz görüşüyor musunuz?? Hiç kıskanmadım ki
Degerlendirmeye alinacaktir kuzum :)1 numaralı yarışmacı diskalifiye olmuş üzüldüm,maalesef acemiliğine denk gelmiş,oy verenlerin göründüğünü bilmediği için öyle bir açıklama yapmış,şanssızlık diyelim ama tebrik ederim kendisini açık ara önde gidiyordu
acaba ben de mi kendimi deşifre etsem,hiç değilse yarışma sonu bahanem olur
bu arada bir sonra ki yarışma konusunda bir fikrim varbence en rüküşü seçelim,belli bir konsept olmasın ama herkes giyinebildiği kadar alakasız ve kötü giyinsin,bir de onu seçelim olmaz mı?
olabilir aslında,omuzuma kadar altın bilezik takmazsam neyimkombin için altın günü mü olsa :) hiç altın günüm olmadı
düğün takılarını tak gel :))olabilir aslında,omuzuma kadar altın bilezik takmazsam neyim
Kisirlar borekler tatlilarda yemek yarismasinsan gelirkombin için altın günü mü olsa :) hiç altın günüm olmadı
Gecen gun gördüm bitleri saygı durusuna geçtimMarga önce sacindaki bitini temizlesin
O çipin alasini gönderirim ikimize de heaaaaaaGecen bir seyler gondermisti aktarmali olarak bir kisiden..
Garip bi el ifadesi gormustum
Cip olamaz dimi
Hahaha
Tamammm bunda ben varımm valla birinci seçilmessemm.. rüküşlük konusundaa..1 numaralı yarışmacı diskalifiye olmuş üzüldüm,maalesef acemiliğine denk gelmiş,oy verenlerin göründüğünü bilmediği için öyle bir açıklama yapmış,şanssızlık diyelim ama tebrik ederim kendisini açık ara önde gidiyordu
acaba ben de mi kendimi deşifre etsem,hiç değilse yarışma sonu bahanem olur
bu arada bir sonra ki yarışma konusunda bir fikrim varbence en rüküşü seçelim,belli bir konsept olmasın ama herkes giyinebildiği kadar alakasız ve kötü giyinsin,bir de onu seçelim olmaz mı?
Benn yaparım size kısır ,,börek,,patates salatası,,çilekli tatlılarr..bir dalarım mutfağaa.Kisirlar borekler tatlilarda yemek yarismasinsan gelir
:)
Oh keyfimize ..
1 mayis aksami yeni yarismamiz baslayacak
Ona katilnak ister misiniz peki :)
Bu konuda fena iddialıyım kapışırız seninleTamammm bunda ben varımm valla birinci seçilmessemm.. rüküşlük konusundaa..
hahaha o nerden cıktı kız kurt mu dokcezzMarga biziii diskoya götürr
çiş yapmıs anladım ben deSana çip takmış olmasin margaaaaa
hahahah daleee don daleeeeeçiş yapmıs anladım ben de
Evvvetttthahaha o nerden cıktı kız kurt mu dokcezz
imzaya bak yahahahah daleee don daleeeee
nolmuş kiiiimzaya bak ya