- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benim ne zaman ima dolu bir cumle kurdugumu gordun soyle heleNedense burda bi ima sezdim
Sen bu gidisle zor zayiflarain muhabbet nasil cilek ve erige geldi
Hep sende oluyor bu durum
Senle ne zaman konussam konuya bir yerden girip baska yerden cikiyorum yaaaa hahahahah
Az önceBenim ne zaman ima dolu bir cumle kurdugumu gordun soyle hele
Vitamin derken ilac demek istemistim ben hahahahaAMA vitamin dedin bende çilekler varken ondan ye vitamin alırsın diye şey ettim kötü bi niyetim yoktu
Yalan ya mesajlarimla oynamisindirAz önce
normali varken niye ilaç alıyosun ki : PVitamin derken ilac demek istemistim ben hahahaha
Isi yine yemege vurdun aciktin sen aciktin hahaha
normali varken niye ilaç alıyosun ki : P
mümkün olabilir bi kasecik yemek yedim be sadece
hımmm keşke olsaymış aranNormalleriyle aram yok pek ondan :)
Ne zayik ki yok aramhımmm keşke olsaymış aran
kusura bakmayın margarikotin.. yaptığım kısacık tek bir yoruma; tersten anlayıp onca olumsuz yanıttan sonra şakayı gerçekten farkedemedim.. ki ben bunu bile beklemiyordum.. alındım doğrusu.. lakin yanlış anladığım tek bir yorum ortada bu nedenle özürlerimi sunuyorum sayın kakao ve ben nickli üye..
Marga önce sacindaki bitini temizlesinMarga biziii diskoya götürr
Marga biziii diskoya götürr
Marga önce sacindaki bitini temizlesin
Görmedi zaten margis aramizda sır olarak kalsınYa niye ele veriyorsun..
Discoda ziplarken bitim tatlibikiza gecicekti ne guzel plan yapmistim
Koca gozleriyle gorecek simdi bunlari ufffGörmedi zaten margis aramizda sır olarak kalsın
Ay görmez margam,gözü bozuk onuN. 15 derece miyopKoca gozleriyle gorecek simdi bunlari ufff
Hipermiyop gozu kulagi hep bende onun uzakta olsam yakinda da olsam gorur beniAy görmez margam,gözü bozuk onuN. 15 derece miyop
Sana çip takmış olmasin margaaaaaHipermiyop gozu kulagi hep bende onun uzakta olsam yakinda da olsam gorur beni