En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Sen O okypete den tisiyor musun amaninnnn

Cidden cok sohbetli biri :) ve de cok cana yakin..

Evet ikiniz de çok samimi ve sohbetlisiniz :KK68::KK68: Diğer yöneticileri çok tanımadığım için yorum yapamıyacağım. Ama Kazen'den çok korkuyorum. Böyle bürokrat gibi geliyor o bana :KK17::KK17::KK17::KK17: Bir de sorunları saniyesinde çözüyor.

Evet ikiniz de çok samimi ve sohbetlisiniz :KK68::KK68: Diğer yöneticileri çok tanımadığım için yorum yapamıyacağım. Ama Kazen'den çok korkuyorum. Böyle bürokrat gibi geliyor o bana :KK17::KK17::KK17::KK17: Bir de sorunları saniyesinde çözüyor.
Hahahahaha :rolleyes: kazen abinin tersi cok pistir :confused: evet aninda cozuyor saniyesinde :)

Hahahahaha :rolleyes: kazen abinin tersi cok pistir :confused: evet aninda cozuyor saniyesinde :)

Ben tersini görmedim ama ilk günlerde bir erkek üye dadanmıştı bana. Siz yöneticisiniz sanırım dedim. O da evet buyurun dedi. Durumu anlattım. Ama anlatırken te böyleydim ben :KK17::KK17::KK17:. 10 saniye sonra yoktu üye :KK70::KK70:

ben böyle şeyleri hiiiiiiççç yanlış anlamam canın nerde istiyosa orda dur :KK70: :KK70: bişeyim hoşuna gittiğinde bana gönül rahatlığıyla hay ağzını öpim diyebilirsin :KK70: :KK70: :KK70:

O laf en çok Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'e yakışıyor. Ben "yerim seni" derim en fazla. Taytlı kızları yemeyi çok seviyorum :KK70::KK70::KK70:

X