- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ay cok fena yorumlar yapıcam bir sonraki yarısmaya tek tek uzun uzun detaylara giricemHepsini haber verecegim su yarismayi bi sonlandiralim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok fena yorumlar yapıcam bir sonraki yarısmaya tek tek uzun uzun detaylara giricemHepsini haber verecegim su yarismayi bi sonlandiralim :)
allah razı olsun pinoli hep arkamda durYapsın arkasındayım
Yeni yarismamiza katilacaksin dimi pesini birakmam ona goreYapsın arkasındayım
Heee 1.yarışmacı senmiydin, kendine oy verdin diye mi yarışmadan çıkardılarrr tühh yaakendime oy verdim dedim meğersem oylar acıkmıs kim o lduğumu belli ettim, 1. liğe nasıl hızlı cıktıysam y ere de okadar hızlı carptım 1 dk içinde
bende bayılıyorum tek tek yorum yapanlara :)ay cok fena yorumlar yapıcam bir sonraki yarısmaya tek tek uzun uzun detaylara giricem
kendime oy verdim dedi ve kimin kime oy verdigi acıktı bir sekilde kendini acık etmiş oldu oyuzdenHeee 1.yarışmacı senmiydin, kendine oy verdin diye mi yarışmadan çıkardılarrr tühh yaa
Delii bak benim öpeme benzedi bu işş..ne olcakki bende rejimdeyimm..
Vercem vercem tadlumm. bu cuma tatil tarifleri eklemekle geçecek saatimm. işteyim ayol yetişmiyorkii..Sen niye tarifleri vermiyosun bizlere heeee
Canimiz cekiyor
Yapaniyoruz aaaaa olcak is mi hih
o nasıl albüm ya. dibim düştü. ellerine sağlık.Aaaaa rejimdemisinn hu,hu oky cimm benim albüme baksanaa..
Hmmm kötü olmuşş yakendime oy verdim dedi ve kimin kime oy verdigi acıktı bir sekilde kendini acık etmiş oldu oyuzden
Huuu huuuuuuuuay cok fena yorumlar yapıcam bir sonraki yarısmaya tek tek uzun uzun detaylara giricem
Sağol canımmseviyorum mutfağı yaptıkça nevrestenin topiğinde paylaşıyorum sayfalar arasında kaybolmasın diye albüme ekliyorumm..o nasıl albüm ya. dibim düştü. ellerine sağlık.
Yahu yazamiyorsan ses dosyasi yapVercem vercem tadlumm. bu cuma tatil tarifleri eklemekle geçecek saatimm. işteyim ayol yetişmiyorkii..
Sağol canımmseviyorum mutfağı yaptıkça nevrestenin topiğinde paylaşıyorum sayfalar arasında kaybolmasın diye albüme ekliyorumm..
Aaaaaa bak bu iyiymişş Timamm bunu yapicimm..şu güzel sesimden tariflerr.. harika bir fikir buu..Yahu yazamiyorsan ses dosyasi yap
Nasil olsa konusmayi seviyorsun:)
Sesinden dinleye dinleye yapariz bizde nasil.fikir hahaha:)
Hayir yanlis anlamissin.Heee 1.yarışmacı senmiydin, kendine oy verdin diye mi yarışmadan çıkardılarrr tühh yaa
yeni konsepti napsak marga. bitsin seni bir arayım ben. konuşalım.Huuu huuuuuuuu
Yeni yarismamiz oylama sona erdigi gun acilacaktir.
Bu anket 1 Mayıs 2015 22:02 tarihinde sona erecektir.
Konsept onerilerinde bulunmak isteyenler fikirlerini soyleme devam edebilirler..
Ilk 3 e pro uye verilecektir
Yeni yarisma yeni heyecanlar :)
Bu cuma tatil bir kaç saatimi ayıracam canımm eklicem tariflerii..tarifleri arada eklersen süper olacak:). hepsini bir anda yapmasanda tek tek yapta bizde sebeplenelim.:)
mersiiiiiiBu cuma tatil bir kaç saatimi ayıracam canımm eklicem tariflerii..