En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Bir lafi herkes anlamak istedigi gibi anlar ve yorumlar anetta anetta
Bir cumlenin farkli anlamlara kaymasi veya anlasilmasini engelleyemeyiz.
Cunku herkes tek bir dusuncede fikirde bulusmasi imkansizdir.

Yanlis anlasilinca dogru usluplarla kendimizi ifade edersek polemik olusmasini engellmis oluruz.

Ben bu pazar muhabbetine aciklik getirmistim.
Pazara gider gibi demek, rukusluk anlamina gelmedigini soylemistim. Ama bu benim dusuncem. Herkesi bir dusunce de birlestiremem. Fakat tartisma olusmasini yarisma kurallari geregi engellerim.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben aci biber surerim derken saka yaptigini dusunuyorum fakat karsi taraftan gelen cumleler,yanlis anlasildigini gosteriyor.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben arkadasimiz saka yolu ile isi biraz geyige vurarak yorum yapmis bence anetta anetta , yani ben oyle algiladim.

Yanlis anlasilipda kirmayin o guzel kalplerinizi..

Lutfen su aci biber ve pazar muhabbetini kapatabilir misiniz.. rica ediyorum :)

Birbirimizi kirmayalim,guzel guzel sohbet edelim

Bu buradan sadece iki uyeye yaptigim uyari degildir. Genel bir uyaridir.

Tum uyelerin bu konuda ki fikirlerine saygim sonsuz..

Ilk ve son uyarimdir.

Tesekkur ederim..

Hay ağzından öpeyim margam elbette şakaydıı.kendisinide alıntılayıp yazdım ama cevap yazmadı.. kesinlikle espri ve kesinlikle şaka..Şu yalan dünyada niye insanların kalbini kırayım ayoll..
kusura bakmayın margarikotin.. yaptığım kısacık tek bir yoruma; tersten anlayıp onca olumsuz yanıttan sonra şakayı gerçekten farkedemedim.. ki ben bunu bile beklemiyordum.. alındım doğrusu.. lakin yanlış anladığım tek bir yorum ortada bu nedenle özürlerimi sunuyorum sayın kakao ve ben nickli üye..

X