- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hmmm kötü olmuşş ya
nikah konsepti olabilir yakın bir akraba veya arkadasın nikahına giderken..veya kır dugunu olabilir hem sezonda acıldı guzel olurHuuu huuuuuuuu
Yeni yarismamiz oylama sona erdigi gun acilacaktir.
Bu anket 1 Mayıs 2015 22:02 tarihinde sona erecektir.
Konsept onerilerinde bulunmak isteyenler fikirlerini soyleme devam edebilirler..
Ilk 3 e pro uye verilecektir
Yeni yarisma yeni heyecanlar :)
1 mayista karar verelim ablam. Ogle vakitlerinde. Bende ona gore calismalarimi aksama kadar hallederim.yeni konsepti napsak marga. bitsin seni bir arayım ben. konuşalım.
Not aldim canim her bi fikir degerlendirmeye alinacaktir :)nikah konsepti olabilir yakın bir akraba veya arkadasın nikahına giderken..veya kır dugunu olabilir hem sezonda acıldı guzel olur
Sen niye tarifleri vermiyosun bizlere heeee
Canimiz cekiyor
Yapaniyoruz aaaaa olcak is mi hih
spor salonu kombinide olabilir malum rejim sezonu :)1 mayista karar verelim ablam. Ogle vakitlerinde. Bende ona gore calismalarimi aksama kadar hallederim.
Hem iki gun icinde de onerileri almaya devam ederi not aliyorum ben :)
ararım seni. konuşuruz canım1 mayista karar verelim ablam. Ogle vakitlerinde. Bende ona gore calismalarimi aksama kadar hallederim.
Hem iki gun icinde de onerileri almaya devam ederi not aliyorum ben :)
Aaaaaa bak bu iyiymişş Timamm bunu yapicimm..şu güzel sesimden tariflerr.. harika bir fikir buu..
allah razı olsun pinoli hep arkamda dur
Tamam ablam :)ararım seni. konuşuruz canım
Yeni yarismamiza katilacaksin dimi pesini birakmam ona gore
Evet bu da degerlendirmeye alinacak degisik:)spor salonu kombinide olabilir malum rejim sezonu :)
Tamam canımm bekleyin tarif albümüm yakında çıkıyorr..En guzeli ya
Illa goruntu veya yazi mi olcak
Sunu sukadar koyun diye anlatcan arada bana da selam yolla margarin falan katarken yemeklere hahaha
o nasıl albüm ya. dibim düştü. ellerine sağlık.
Tarif albumune bi isim bulalim oyle kuru kuru olmazTamam canımm bekleyin tarif albümüm yakında çıkıyorr..
Hadi bakalımmmcok hırslandım ama boyle oluncada yeni yarısmaya cok hızlı giriş yapıcam :)
Tamam tamam şimdi anladımm, bende katılcaktım ama vazgeçtimmHayir yanlis anlamissin.
Kendine oy verdigi icin degil bunu dile getirip 1 numaranin o oldugu anlasildigi icin yarismadan diskalifiye edildi. :)
Eeeee ne koycazkiiTarif albumune bi isim bulalim oyle kuru kuru olmaz
evet. en sevdiğim lezzetler var albümde. birde görselliği harikaDedim di mi ben. Varmış dediğim kadar
Ayy sağolunn kızlar çok şımardımm ayol.. o görsellikler sizler için herşeyin en iyisini hak ediyorsunuzz. gözede hitap etmeli,,mideyede..evet. en sevdiğim lezzetler var albümde. birde görselliği harika