En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
gerçekten çok yazık yorumu nasıl bu kadar yanlış algilarsiniz.. hem de acikara 1 numara favorim diye belirtmiş iken.. yorum yazıp kaçmak asla harcim değildir.. İkinci bebisimin haber sevincini yaşıyorum henüz şehir dışından geldim ve okudum yorumları.. Acı biber meraklısı hatun bak burdayım hadi sür bakalım ağzıma da görelim.. sonra da sıra bende ama nerene surecegimi tahmin etmissindir umarım..

Bravo size eğlence topiğini bile polemik topiğine çevirmeyi başarıyorsunuz.
Bebeğiniz hayırlı olsun.

hemen şikayet zaten
yıoksa kimse farketmezdi kötü oldu
kesin diğer yarışmacılar kibledi :)
Ben de hiç farketmedim cidden.. Baktım bir karmaşa var geri dönüp okudum. :p

Kırgın olduğum tek kişi bana pro hediye edildikten sonra negerek bar biz parasıyla aldık diyen üye. Kazen e ordada hayran kaldım ama hiç polemik yaratmadı.
Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben sırf senin için demedim ayrıca.. Yarışma öncesinde de bunu dile getirmiştim. Kazen de hak vermiş bana zaten ki olması gereken bu.. Yarışmaya katılan her üyeye verilmesine karşıyım. Teşvik amaçlı ilk 3e verilmeli diye düşünüyorum. Çok gerekli görseydim ben de sıradan bir yemek yapar, kombin yapar daha önceki yarışmalara sırf katılmak için katılıp alırdım prolugu.. Çok şükür öyle bir derdim tasam olmadı.

Ben de hiç farketmedim cidden.. Baktım bir karmaşa var geri dönüp okudum. :p

Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben sırf senin için demedim ayrıca.. Yarışma öncesinde de bunu dile getirmiştim. Kazen de hak vermiş bana zaten ki olması gereken bu.. Yarışmaya katılan her üyeye verilmesine karşıyım. Teşvik amaçlı ilk 3e verilmeli diye düşünüyorum. Çok gerekli görseydim ben de sıradan bir yemek yapar, kombin yapar daha önceki yarışmalara sırf katılmak için katılıp alırdım prolugu.. Çok şükür öyle bir derdim tasam olmadı.
yanlıs anlamısım o halde :) tesekkur ederim acıklamanız için. boyle dusununce haklısınıuz.

oyumu 4 numaraya verdim kendi tarzima yakin oldugu icin. bende katilsaydim kesinlikle bu tarz elbise giyerdim.:anneadayı:
elbisenizde cok guzel.
diger yarismacilarin kombinleride cok guzel ama 4 numarada karar kildim herkese basarilar .:KK15:

X